Mancomunitat Vall d´Albaida

2400 corredors han participat al XII Circuit de Carreres Populars de la Vall d'Albaida

Mancomunitat Vall d´Albaida

Ja ha acabat el XII Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida amb l’acte de clausura cel.lebrat a Alfarrasí. Des de la organització volen agraïr a totes les entitats i empreses col.laboradores, als pobles i els clubs d’atletisme i, sobretot, a els i les 2400 corredors en aquest primer circuit inclusiu i solidari.

Van entregar tots els premis i reconeixements, així com els 2.400 € per a l’associació Cazarettos que fa possible que persones amb algun tipus de discapacitat o diversitat funcional puga gaudir de l’esport a l’aire lliure, oferint experiències inoblidables per als seus usuaris i usuàries.

Pobles participants: Agullent, Aielo de Malferit, Albaida, Alfarrasí, Atzeneta d’Albaida, Bèlgida, Bellús, Benigànim, Bocairent, Bufali, Castelló de Rugat, Llutxent, Montaverner, l’Olleria, Ontinyent, Otos, El Palomar, La Pobla del Duc, Quatretonda i Salem.
Empreses patrocinadores: Cajamar, Bajocoste Energías, Family Cash, InterSport Rull, Km 42, l’Òptica de Paula, Movimar. Empreses col·laboradores: Multiesport, Clínica EsMedClinic, Farmàcia Adelia Jordà – Etixx, Mercaseguros.com.