Exposició Adrián Campos. Foto: Ajuntament Alzira.

Inauguració de la exposició Jorge Martínez Aspar a Alzira

Exposició Adrián Campos. Foto: Ajuntament Alzira.

Este divendres en la Casa de la Cultura d’Alzira es van inaugurar dos exposicions organitzades per la Falla Plaça Major en la seua XXVI Setmana Cultural.

Per un lloc, l’exposició de Jorge Martínez Aspar “40 anys pel món” amb la col·laboració d’Aspar Team. Per altre lloc, la inauguració de l’exposició de pintura de l’artista Antonio Climent Quiles, guanyador 2019 del XIX Concurs de Pintura de la Falla Plaça Major

Al acte van participar l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez; el regidor de Cultura, Alfred Aranda; i el regidor Ricardo Belda, inauguraren les exposicions amb la Fallera Major Infantil d’Alzira, Sara Martínez i els representants de la Falla Plaça Major; el president, Santiago Pérez; la Fallera Major, Paula Bernia; la Fallera Major Infantil, Nieves Colom; i el president infantil, Alonso Colom.

Dues exposicions es podran gaudir en la Casa de la Cultura de l’1 al 14 de desembre de 17.30 a 20.30 hores.