Ajuntament de Benidorm.

L'estadi Guillermo Amor de Benidorm serà seu d'un torneig internacional de futbol sub-15

Ajuntament de Benidorm.

L’estadi de futbol Guillermo Amor tornarà a ser seu d’una trobada de futbol internacional amb motiu de la celebració d’un torneig triangular en el qual prendran part les seleccions *ub 15 d’Espanya, Mèxic i l’Aràbia Saudita.

En concret, l’estadi benidormense acollirà el partit entre els combinats d’Espanya i Aràbia dimecres que ve 7 de desembre a les 17 hores. Les altres dues trobades d’aquest torneig es disputaran a la Ciutat Esportiva Camilo Cano de La Nucia el divendres 9 a les 11 hores (Espanya-Mèxic) i el diumenge 11 a les 17 hores (Aràbia-Mèxic).

Les seleccions de Mèxic i l’Aràbia Saudita arribaran aquest cap de setmana per a començar els entrenaments i disputar un amistós a la ciutat esportiva de Paterna (València) i en l’estadi municipal de l’Alfàs del Pi. El combinat sub-15 de Mèxic el farà front al València CF el dimarts 6 a Paterna, mentre que el de l’Aràbia Saudita s’enfrontarà al Llevant a l’Alfàs del Pi el divendres 9.