Esport Local
»
»
»
»
»
Aquest diumenge arriba una nova edició de la Mitja Marató d’Alcoi

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
mitja marató alcoi
Ajuntament Alcoi

Aquest diumenge arriba una nova edició de la Mitja Marató d’Alcoi

Ajuntament Alcoi

Aquest diumenge arriba una nova edició de la Mitja Marató d’Alcoi. El Departament d’Emergències i Protecció Civil del Ajuntament d´Alcoi ha vist la necessitat de crear un blog amb informació ampliada d’interés general per al ciutadà sobre talls de trànsit, alternatives de pas, horaris, etc.

L’itinerari per on discorre la carrera és prou important com per a dissenyar un operatiu de seguretat que garantisca qualsevol incidència que es produïsca tant en carrera com a la població.

Aquest Departament a través del seu compte de Twitter @EPCivil_Alcoi publicarà en temps real els canvis d’estat de la circulació a mesura que discórrega la carrera, així com qualsevol informació que siga d’interés general. Per a centrar totes les notícies que es publiquen a través d’aquest mitjà, s’usarà el hastag #mitjamaratoAlcoi2022. Tota la información sobre la cursa a https://mmaalcoiepc22.blogspot.com/.

Por Golsmedia