Esport Local
»
»
»
»
»
G.Inguanzo i L.González acomiaden amb victòria a València la Copa d’Espanya de Ciclocròs

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
ciclisme valència
rfec.com

G.Inguanzo i L.González acomiaden amb victòria a València la Copa d’Espanya de Ciclocròs

rfec.com

Aquest diumenge, València ha posat el fermall d’or a la Copa d’Espanya amb la celebració del XXV Cicle-cross Ciutat de València en el circuit situat en el llit del Riu Túria i on Lucía González i Gonzalo Inguanzo han vençut en categoria elit/*sub23. Les característiques del circuit han fet que existira una igualtat màxima entre els corredors en la major part de les proves, arribant la gran majoria al sprint.

En categoria masculina, Felipe Orts partia com el gran favorit després de guanyar ahir a Xàtiva i sumar un total de deu victòries en aquest circuit; no obstant això, el de la Vila Joiosa no va tindre opció per a poder escapar-se malgrat els nombrosos intents per fer-ho. A meitat de carrera, d’un total de nou voltes, es va formar un grup amb el mateix Orts, Gonzalo *Inguanzo, Miguel Rodríguez, Luke *Verburg i *Kay de *Bruyckere, que van aconseguir una xicoteta renda amb els perseguidors liderats per *Clément *Venturini, qui la seua punta de velocitat li ficava també en el ventall de favorits. Finalment, el quintet va ser aconseguit a escasses dues voltes per al final, i les forces es van anar regulant per a arribar l’sprint final amb un total de nou corredors.

Venturini va ser el primer a llançar l’sprint en la llarga recta de l’asfalt de València, però un sorprenent Gonzalo Inguanzo li va batre en els últims metres, aconseguint així una meritòria victòria. El gal va ser segon i un altre càntabre com Alain Suárez va ser el tercer classificat. Kay de Bruyckere va ocupar la quarta plaça i Felipe Orts va ser cinqué. Amb aquesta victòria, Gonzalo Inguanzo s’emporta la segona plaça de la general i es proclama millor sub23 de la Copa Espanya.

Entre les dones, Lucía González va sumar una altra victòria més al seu palmarés en una carrera en la qual ràpidament es va formar un quintet amb les grans favorites. Acompanyant a l’asturiana estaven Sofía Rodríguez, Lucía Gómez, Irene Trabazo i Alba Teruel, no obstant això, mancant dues voltes, la campiona d’Espanya va decidir tibar la carrera i va començar a obrir distància amb els seus perseguidors, on Trabazo perdia distància amb els seus rivals. Lucía González entrava en línia de meta amb cinc segons d’avantatge sobre la seua companya d’equip Sofía Rodríguez i set sobre Alba Teruel. Lucía Gómez, quarta, va entrar a nou segons de la líder i va ser la millor sub23. Per part seua, Sara Bonillo ha sigut la millor sub23 de la competició.

 

Por Golsmedia

Categorías Esport Local