Esport Local
»
»
»
»
»
400 tennistes se citen en el Gran Premi de Nadal del Club Espanyol de Tennis de València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
club tenis
Foto: Club Tenis Valéncia.

400 tennistes se citen en el Gran Premi de Nadal del Club Espanyol de Tennis de València

Foto: Club Tenis Valéncia.

El «Club Español de Tenis» acollirà del 26 al 31 de desembre el que és probablement el millor torneig de tennis que s’organitza durant el període nadalenc, el VII Gran Premi de Nadal.

Més de 400 jugadors disputaran en les pistes de l’ «Español» aquest prestigiós torneig que ha aconseguit unes xifres rècord de participants. El campionat reunirà jugadors federats de categories benjamí, aleví, infantil, cadet i absolut, i comptarà amb el patrocini de la Rafa Nadal Academy, Urban Clean, Babolat i Sports & Racquets. L’acadèmia fundada per Rafael Nadal col·laborarà, per primera vegada, un torneig a Espanya i serà aquest tradicional campionat del Club Espanyol de Tennis que encara la seua setena edició.

Tennistes de tota la Comunitat Valenciana es donaran cita en l’Espanyol per a disputar aquest llorejat torneig federat que es disputarà en categoria masculina i femenina, des de benjamins fins a categoria absoluta.

El club ha celebrat aquest 2022 el seu 75 aniversari en un any marcat per la inauguració de les quatre noves pistes de “Green Set” o resina, l’acord de col·laboració amb la Rafa Nadal Academy i la celebració del ITF València Sèniors Tour. El VII Gran Premi de Nadal tanca un any de gran activitat esportiva en el «Club Español de Tenis» que s’ha convertit en el principal club de la Comunitat Valenciana per la seua oferta esportiva a la qual se li suma un gran nombre d’opcions d’oci i restauració

Por Golsmedia

Categorías Esport Local