Esport Local
»
»
»
»
»
El Club Voleibol La Nucia presenta els seus 12 equips en el Pavelló

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Las integrantes del club junto a Marcelo Mussi, coordinador, Arturo Ruiz, pte Fed. Voley CV y Bernabé Cano, alcalde de La Nucía.
Las integrantes del club junto a Marcelo Mussi, coordinador, Arturo Ruiz, pte Fed. Voley CV y Bernabé Cano, alcalde de La Nucía. Foto: La Nucia.

El Club Voleibol La Nucia presenta els seus 12 equips en el Pavelló

Las integrantes del club junto a Marcelo Mussi, coordinador, Arturo Ruiz, pte Fed. Voley CV y Bernabé Cano, alcalde de La Nucía. Foto: La Nucia.

El Club Voleibol La Nucia va realitzar la seua presentació oficial d’aquesta temporada 2022-2023, on ha aconseguit la xifra rècord de 135 jugadores i 12 equips. El club nucier ha tornat a superar la nòmina de jugadores en el club, que segueix en constant creixement. Des de l’any 2006 quan es va fundar el club voleibol La Nucia no para de créixer sempre enfocat a l’esport base.

Divendres passat 16 de desembre el Club Voleibol La Nucia va realitzar la presentació oficial dels equips temporada 2022-2023 en el Pavelló Municipal Camilo Cano, a la qual van assistir Arturo Ruiz, president de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana i Bernabé Cano, alcalde de La Nucia. El primer edil va felicitar el club *nuciero per la seua gran trajectòria i pel seu gran creixement. “El Club Voleibol La Nucia és un referent a nivell local i comarcal i un exemple de gestió en l’esport base. El constant creixement és fruit del foment de la pràctica esportiva a través de les activitats en els Col·legis de La Nucia, no és casualitat que continue creixent cada temporada” va afirmar Bernabé Cano, alcalde de La Nucia.

El Club Voleibol La Nucia ha tingut el suport i suport de l’Ajuntament de La Nucia des de la seua creació l’any 2006.

135 jugadores

Aquesta temporada 2022-2023 el Club Voleibol La Nucia compta amb 135 jugadores i un total de 12 equips: 4 federats i 8 no federats. Les categories Juvenil, Cadet Preferent, Cadet Zonal i Infantil són els equips federats aquesta temporada i totes elles juguen en lligues autonòmiques organitzades per la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana. Els huit equips no federats són: 5 alevins, 2 benjamins i un prebenjamí.
Aquest any 22-23 no s’estan realitzat a la comarca els “Jocs Esportius” però si hi ha un torneig creat entre els clubs de la comarca per a alevins, benjamins i prebenjamins, la primera jornada dels quals es va celebrar en els pavellons de La Nucia el passat 6 de desembre.

Secció masculina

El Club Voleibol La Nucia vol continuar creixent i per a això ha començat la captació de jugadors i intentar crear la secció masculina del club. Un repte per a aquest club amb 16 anys d’història i que fins ara s’havia centrat únicament en el voleibol femení.
Tots els escolars nuciers, nascuts entre 2010 i 2013, interessats a apuntar-se al Club Voleibol La Nucia poden dirigir-se al Pavelló Municipal Camilo Cano, els dilluns, dimecres i divendres de 17 a 20 hores per a informar-se sobre horaris, dies d’entrenament…etc.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local