Esport Local
»
»
»
»
»
El Movistar i la Fed.Ciclisme d’Aràbia visiten “La Nucia, Ciutat de l’Esport”

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Ajuntament La Nucia
Ajuntament La Nucia

El Movistar i la Fed.Ciclisme d’Aràbia visiten “La Nucia, Ciutat de l’Esport”

Ajuntament La Nucia

Diumenge passat va visitar la Ciutat Esportiva Camilo Cano de La Nucia Eusebio Unzué, gerent general Movistar Team i Faress Al Otaibi, director general de la Federació de Ciclisme de l’Aràbia Saudita. L’objectiu d’aquesta visita era conéixer de primera mà “La Nucia, Ciutat de l’Esport” i els seus projectes de futur per a continuar creixent durant els pròxims anys.

Durant visita Eusebio Unzué, gerent general Movistar Team i Faress Al Otaibi, director general de la Federació de Ciclisme de l’Aràbia Saudita van ser acompanyats per el “medallista olímpic mtb” Carlos Coloma, director de l’Escola de MTB de La Nucia i Sergio Villalba, regidor d’Esports. També va participar en la visita Miguel Gavalós, CEO del Movistar Team.

Durant la intensa visita van recórrer els 400.000 metres quadrats del complex esportiu nuciero: Estadi Olímpic, Pavelló Camilo Cano, nou Pavelló Muixara, Acadèmia Tennis Ferrer, Pistes de Pàdel, Skate Park, Circuit BMX, Zona entrenament Trial, Circuit Radiocontrol, Zona Parkour, Piscina Climatitzada….etc. Instal·lacions esportives que han rebut el “Premi Nacional de l’Esport 2013” del Consell Superior d’Esports (CSD) del Govern d’Espanya i dos guardons a nivell europeu en l’Europarlament: Vila Europea de l’Esport (2012) i Millor Vila Europea de l’Esport (2017).

Equip BH Temple Café

Durant el recorregut van visitar el Centre BTT de La Nucia, on està situada l’Escola de Bicis de Muntanya “La Nucia Coloma Bike Club”, que dirigeix Carlos Coloma. També van conéixer a l’equip professional del BH Temple Café que competeix en la Copa del Món de XCO Mtb, i als seus ciclistes: bronze olímpic i subcampió mundial David Valero, la campiona d’España Rocío de l’Alba i la campiona d’Europa *XCM Natalia *Fischer, així com el seu prometedor equip *sub 23.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local