Foto: Fent Camí Mislata.

Rècord en la Sant Silvestre de Mislata

Foto: Fent Camí Mislata.

Comiat de l’any 2022 amb rècord de participació: L’organització va esgotar poc abans de donar inici la prova els 825 dorsals previstos.

La Plaça Constitució, després dels 2 últims anys cancel·lat pels efectes de la pandèmia, va tornar a ser el lloc d’eixida de la SANT SILVESTRE DE MISLATA. L’espai es va convertir des d’1 hora abans de l’inici de la prova en una festa contínua per als participants: animació i música des de megafonia, servei de fotos en el photocall de la prova i exhibició del grup de Batukada de Mislata Maratukada.

Al final de la prova sortege de regals oferits pel Regidor d’Esports de Mislata (Antonio Arenas), la Regidora d’Urbanisme i Planificació Urbana (Mercedes Caballero) i Inmaculada Francisco, Presidenta del C.A.Fent Camí Mislata.