Esport Local
»
»
»
»
»
Partidás del Familycash Xàtiva masculí que guanya al Club Natació Sabadell per 1-3

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Foto Club voleibol Xàtiva
Foto: Club voleibol Xàtiva

Partidás del Familycash Xàtiva masculí que guanya al Club Natació Sabadell per 1-3

Foto: Club voleibol Xàtiva

Partidás del Familycash Xàtiva masculí que va guanyar al Club Natació Sabadell per 1-3 (15-25/25-23/11-25/18-25) en una trobada molt seriosa dels xativins, corresponent a la 18a jornada de la superliga2, que es va disputar dissabte passat en el pavelló Els Naus de la ciutat catalana.

Els d’Hernán Pesci van eixir molt concentrats sabent que era una pista molt complicada, perquè s’enfrontaven davant un gran equip. El líder Illa Castelló havia punxat fa quinze dies en la mateixa pista. Els xativins van començar amb molta força, i per moments van ser imparables en el primer set. Prompte van fer les primeres diferències que van saber mantindre fins al final (15-25).

Com si d’un guió es tractara, el Sabadell aconseguia millorar sensiblement el nivell d’errors no forçats, en particular la recepció, i van començar a aparéixer els seus atacants, malgrat ser un parcial molt igualat, empataven la trobada (25-23). En el tercer set els de Xàtiva
van eixir per totes i van superar el nivell de joc exhibit en el primer set, gran recepció i passe, amb primers temps d’atac impecables, especialment Brunaccio i Rubén Martínez (11-25). Novament eixiria a la càrrega el Sabadell en el quart set, no es van resignar a anar-se de buit, la primera meitat van ser d’un joc espectacular de tots dos conjunts, destacant l’extraordinària defensa dels dos equips (12-12). La igualtat es va trencar amb tres atacs imparables de Rubén Martínez (13-16).

Van reaccionar els del Sabadell, però es van trobar a un Xàtiva molt sòlid que va anar incrementant el seu avantatge, treballant en bloquejos i atacs al primer temps, per a aconseguir tancar el partit i emportar-se els tres punts en joc (18-25). Van jugar per Xàtiva: Barrial, Mateu, Martínez Ferrer, Peñalver, Guillem García, Ferran García, Reis, Hervás, Brunaccio, Benlliure, Romero, Pau Martínez i Pablo Climent. Pròxim partit a Xàtiva dissabte 4 de març a les 18.15 hores reben
en el Pavelló de Voleibol xativí al CV València.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local