Esport Local
»
»
»
»
»
Tres punts clau per al Familycash Xàtiva voleibol femení

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
voleibol xàtiva
Foto: superliga2 femenina

Tres punts clau per al Familycash Xàtiva voleibol femení

Foto: superliga2 femenina

Tres punts clau per al Familycash Xàtiva voleibol femení que van guanyar per 1-3 (13-25/25-21/18-25/21-25) en la pista del CV Pizarra de Màlaga, en partit corresponent a la jornada 18, que es va disputar el diumenge al matí en el pavelló municipal Dani Pacheco.
Després de tres derrotes consecutives contra els equips de la part alta de la classificació, les de Rafa Mora recuperen la senda de la victòria per a abandonar quasi definitivament els llocs de risc en la classificació, sumant vint-i-un punts, la qual cosa els permetrà sacsejar-se la pressió en els següents partits en joc, que seran apassionants.

En el primer set les de Xàtiva van dominar des del principi fins al final treballant molt bé en el servei, dificultant la recepció malaguenya. Un bon atac va fer la resta fins a guanyar 13-25. Van reaccionar les andaluses tirant de casta, cometent menys errors i millorant molt en el servei. Eren les de Xàtiva les que patien en recepció, la qual cosa els impedia construir un atac en condicions (12-6). Un desavantatge que van anar llimant a poc a poc les visitants (18-15). Amb el 22-20 fins i tot tenien opcions les de Xàtiva, no obstant això un atac i un bloqueig de les locals pràcticament sentenciava el set al seu favor (25-21). De nou un tercer set molt igualat (11-11), les malaguenyes volien més, i les de Xàtiva no havien de permetre que se’ls complicara el partit. Tres atacs contundents de les xativines van trencar la igualtat (11-14) i a partir d’aqueix moment van dominar de nou la situació guanyant per 18-25. Un quart set patit i lluitat per tots dos equips (9-9), però les xativines van aconseguir novament trencar la igualtat (11-15).

Reacció andalusa per a empatar 19-19, amb moments de joc brillants. No obstant això, les de Xàtiva no van perdonar en els instants finals i van ser capaços d’emportar-se el partit i els tres punts en joc per 21-25. Les màximes anotadores van ser pel Pissarra: Lucia *Grof (17) i Sofia Bustillo (15). Pel Xàtiva: Va ruixar Dengl amb 18 punts, Lace (14) I Cristina Briggs (13). Van jugar per Xàtiva: Maia Tomas, Briggs, Lace, Gueorgieva, Sandra Martínez, Ferri, Andrea Martínez, Ferrer, Richardi, Dengl. Pròxima jornada: dissabte 4 de març a les 16.00 hores reben en el Pavelló de Voleibol al CV València.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local