»
»
»
Familycash Xàtiva voleibol femení guanya a CV València

Tres punts molt significatius per al Familycash Xàtiva voleibol femení que van guanyar per 3-1 al CV València (25-23/11-25/25-15/25-20).

Les de Rafa Mora van realitzar un partit extraordinari aprofitant el factor pista i van estar ben abrigallades pel públic. En el primer set es van avançar per 7-3, però van reaccionar les visitants (8-7). Moments emocionants de joc, i de nou el Xàtiva a la càrrega, arriscant en servei i defensa (17-12). Reaccionava el València, que no van deixar de lluitar en cap moment (21-20), però les xativines van saber administrar la renda (25-23). En la segona manga canviava radicalment el panorama, el València dominó clarament, es va notar la millora en recepció i els seus atacants es van mostrar més segures (3-10).

Les de Xàtiva van arriscar per a retallar diferències, però es van trobar enfront d’un  conjunt molt sòlid (11-25). En la primera meitat del tercer set gaudim de les millors jugades del partit, els dos equips van ser ben conduïts per les colocadores titulars: Maia Tomas del Xàtiva i Cate Ponce del València (8-6). No obstant això, el potent servei
local posava en seriosos destrets a la recepció visitant, minvant les seues opcions d’atac, de la resta es va encarregar el bloqueig del Xàtiva (20-12). L’entrenador visitant va consumir els dos temps morts per a intentar parar a les locals, però no ho va poder aconseguir (25-15). En el quart set, va haver-hi igualtat en els primers compassos (3-3), però les visitants van patir de nou en recepció i van encadenar una sèrie d’errors en atac (11-3). Les imparables rematades de Dengl, Briggs, Martínez i Ferrer, així com l’engranatge col·lectiu de Xàtiva, que va funcionar a la perfecció en els moments claus, va incrementar les diferències fins al final, emportant-se un merescut triomf per 25-20.

Alineacions: Per Xàtiva: Maia Tomas (5), Cristina Briggs (13), Katy Lace (5), Vesy Gueorgieva (1), Sandra Martínez (L), Lucia Ferri (4), Andrea Martínez (11), Taina Ferrer (6), Melany Richardi, Rocio Dengl (18). Pel CV València: Olcina (13), Rivera, Piqueras, Rodríguez, Ceballos (11), Delgado, Pérez (1), Ubé (11), Fita, Chaufan (7), Ponce (3) i Imberga (9).

Àrbitres: Francisco Miguel Mederos, de Tenerife i Berta Arruabarrena
del Col·legi Madrileny, bon arbitratge en línies generals.

Pròxima jornada: dissabte 11 de març a les 19.30 hores viatjaren a la pista del Aptur Benidorm.