Foto: Ajuntament Benidorm.

Benidorm acollirà el diumenge la VI Regata de la lliga Suma

Foto: Ajuntament Benidorm.

Diumenge que ve, 12 de març, a partir de les 9.00 h, es disputarà en aigües de la Badia de Benidorm la sisena Regata de la Lliga Suma de Banc Fix, IX Trofeu Mare de Déu del sofratge, organitzada per la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana i el Club Nàutic de Benidorm i amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports.

Aquest matí, la regidor d’Esports, Mariló Cebreros, ha presentat l’esdeveniment flanquejada pel president del Club Nàutic, Jaume Samper i pel delegat de rem de l’entitat, Jaume Mas, i ha avançat que s’espera una participació rècord de 600 regatistes, pertanyents a 60 equips de 17 clubs de tota la Comunitat Valenciana. Cebreros també ha anunciat que seran cinc els equips que representaran a Benidorm, com el d’Anemone i els veterans i absoluts, en categories masculina i femenina, del Club Nàutic Benidorm.

La responsable d’Esports ha animat a tota la població a gaudir d’una magnífica jornada de regates que podran seguir-se des de l’espigó o es castell, atés que el camp de regates se situarà prop de terra i la ciavoga es realitzarà a l’altura del guèiser. En la seua intervenció, Jaume Samper ha agraït el suport rebut per l’Ajuntament i especialment per la Regidoria d’Esports en l’organització d’aquesta regata i de la resta de competicions que promou el Club durant tot l’any.