Esport Local
»
»
»
»
»
»
Canals es prepara per a la seua gran Gala de l’Esport 2023 d’aquest divendres

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Gala de l´Esport de Canals.
Gala de l´Esport de Canals. Foto: Ajuntament de Canals.

Canals es prepara per a la seua gran Gala de l’Esport 2023 d’aquest divendres

Gala de l´Esport de Canals. Foto: Ajuntament de Canals.

Ja és ací la gran setmana a Canals on es reconeixerà l’esforç i dedicació dels esportistes, dels clubs esportius i de les persones vinculades a diferents discplines del municipi. Aquest Divendres 21 de abril se celebrarà la Gala de l´Esport al Centre Cultural Papa Calixte III a les 20 hores. 

Aquest divendres a les 20 hores tindrà lloc la Gala de l’Esport de CanalS 2023 que serà retransmesa per el Youtube OFICIAL de l’Ajuntament

Ja s’ha tancat el període de presentació de candidatures mitjançant sol·licituds en el Registre Municipal (el passat 14) i també este dimarts finalitza el període de votacions sobre les candidatures presentades. La gala serà retransmesa en directe per el canal oficial de Youtube del Ajuntament de Canals. Ací l’anunci:

L’equip de govern liderat per l’Alcaldessa, Mai Castells, i amb la regidora d’esports, Isabel Real, ha recuperat aquest 2023 la gala on es reconeixerà a tots i totes els que impulsen l’esport en la localitat. En aquesta cerimònia s’entregaran els premis a: Guardó al millor esportista, al millor equip, a la projecció esportiva, a la trajectòria esportiva, a la dedicació a l’esport local, a la labor per l’esport inclusiu, a projectes esportius amb ajuda i/o vinculació social, al millor esdeveniment esportiu i guardó a la millor entitat esportiva. Recordem que per a assistir a la Gala de l´Esport Canals 2023 este divendres 21 s’haurà de comptar amb invitació. 

Por Golsmedia

Categorías Esport LocalVideos