Esport Local
»
»
»
»
»
Canals celebra aquesta vesprada la seua gran Gala de l’Esport 2023

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Gala de l´Esport de Canals.
Gala de l´Esport de Canals. Foto: Ajuntament de Canals.

Canals celebra aquesta vesprada la seua gran Gala de l’Esport 2023

Gala de l´Esport de Canals. Foto: Ajuntament de Canals.

Aquesta vesprada a les 20 hores ja serà una realitat la proposta de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals per recuperar un esdeveniment que reconega a tots i totes els i els que impulsen l’esport en la localitat i  èxits dels seus esportistes, així com dels entitats esportives locals.

LA GALA DE L´ESPORT CANALS 2023 SERÀ RETRANSMESA PER EL CANAL DE YOUTUBE DE L’AJUNTAMENT

Des de fa mesos es treballa en aquest esdeveniment que tindrà lloc a partir de les 20 hores aquest 21 d’abril en el Centre Cultural Papa Calixte III. L’equip de govern liderat per l’Alcaldessa, Mai Castells, i amb la regidora d’esports, Isabel Real, han volgut així tornar a comptar amb un dia on es reconega l’esforç diari de tots i totes els i les esportistes. Este acte es podrá seguir en directe per el canal del Youtube del Ajuntament (click ací per a veure-ho)

Açi el anunci de la Gala de l´Esport Canals 2023:

En aquesta cerimònia s’entregaran els premis a: Guardó al millor esportista, al millor equip, a la projecció esportiva, a la trajectòria esportiva, a la dedicació a l’esport local, a la labor per l’esport inclusiu, a projectes esportius amb ajuda i/o vinculació social, al millor esdeveniment esportiu i guardó a la millor entitat esportiva. Recordem que per a assistir a la Gala de l´Esport Canals 2023 este divendres 21 s’haurà de comptar amb invitació. 

Por Golsmedia

Categorías Esport LocalCanals