Esport Local
»
»
»
»
»
Elx obri les inscripcions per al programa «En Forma»

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
José Navarro
José Navarro, concejal de Deportes de Elche. Foto: Ay. de Elche.

Elx obri les inscripcions per al programa «En Forma»

José Navarro, concejal de Deportes de Elche. Foto: Ay. de Elche.

El dimarts 5 de setembre a partir de les 9 hores s’obrin les inscripcions per al programa ‘En Forma’, que posa en marxa la Regidoria d’Esports. Aquest és un dels serveis més demandats per la ciutadania, sota el lema ‘Romandre actiu. Romandre sa’. “Des del govern municipal volem una població més sana i activa, que aposta per l’activitat física”, ha subratllat el regidor d’Esports, José Navarro.

Les persones que vulguen participar en les activitats tenen dos dies, 5 i 6 de setembre, per a reservar la plaça. Del 7 al 10 es podrà abonar el curs i a partir del 11, les places lliures es posaran a la venda sense reserva prèvia. La inscripció es pot dur a terme a través de la web de l’Ajuntament d’Elx (www.elche.es/deportes/programa-enforma) o a les màquines expenedores que hi ha situades als pavellons Esperanza Lag, Carrús, Toscar i El Pla, on aquests dies els taquillers ajudaran en el procés d’inscripció.

Els cursos començaran el pròxim 18 de setembre a les diferents instal·lacions esportives del nucli urbà i de les pedanies, com ara la Ciutat Esportiva, el Parc Esportiu i els pavellons de Carrús, Toscar, Torrellano, la Foia, l’Altet i el poliesportiu del Pla, a més dels centres socials de la Vallverda, Perleta i Matola.

Enguany el nombre total de classes oferides és de 44 per trimestre, 14 més que en 2022, mentre que les places oferides són 932 el trimestre, 173 més que l’any anterior. “Volem que aquest programa arribe a més gent”, ha subratllat el regidor d’Esports, que ha assenyalat que a més de les activitats de manteniment, pilates, ball i funcional, s’afig ioga, condicionament físic i majors actius de més de 75 anys. Aquesta última activitat s’oferirà de moment a la Ciutat Esportiva, Parc Esportiu i Carrús.

Enguany el nombre de classes oferides és de 44 per trimestre, 14 més que en 2022.

“L’Ajuntament aposta decididament per l’esport, la salut i l’activitat física, amb més activitats i més places per a enguany”, ha indicat Navarro. Com a novetat, els dissabtes al matí s’oferirà un curs de condicionament físic al Parc Esportiu. També les sales de musculació de Toscar i Carrús tornen a obrir-se després de la pandèmia en horari de 9 a 11 hores i de forma gratuït per als usuaris de la targeta daurada. A més, es tornen a oferir les rutes de senderisme pel nucli urbà i per les pedanies els divendres al matí per a usuaris de nivell iniciació-mitjà.

Els preus es mantenen com estaven. D’aquesta manera, el preu per trimestre per un dia a la setmana és de 23,40 euros; 2 dies a la setmana 31,95 euros i 3 dies a la setmana 37,95 euros. D’altra banda el mensual, només al juliol és de 10,65 euros dos dies a la setmana.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local