Esport Local
»
»
»
»
»
Ja pots inscriure’t en totes les activitats aquàtiques de l’Ajuntament d’Elx

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
piscines municipals d- Elx
Foto: Piscines Municipals d´Elx. Ajuntament d´Elx.

Ja pots inscriure’t en totes les activitats aquàtiques de l’Ajuntament d’Elx

Foto: Piscines Municipals d´Elx. Ajuntament d´Elx.

El Ajuntament d´Elx inicia els cursos aquátics als quals anima a participar a tots els xiquets i xiquetes i majors de la ciutat per mantindres actiu en esports molt recomanables per els seus beneficis a la salut.

NATACIÓ

Nadar és una de les millors formes que el teu cos exercite tots els músculs i protegisca les articulacions de l’estrés. Cada brazada que donem ens aporta innombrables beneficis a la salut, tant física com psicològica. Nadar no sols cuides dels teus ossos, pulmons o sistema circulatori, també et protegeix enfront de la depressió i l’ansietat.

AIGUAGIM

Exercicis que aporten un benefici físic i mental, millora la condició física endurint els músculs i estilitzant la teua figura, millora la coordinació motriu i l’agilitat, té un efecte terapèutic i millora la condició cardiorespiratòria i la circulació sanguínia.

NATACIÓ INFANTIL

La natació és una de les activitats esportives més completes. Es treballen i exerciten els músculs, la coordinació motora i el sistema circulatori i respiratori. A més contribueix en el desenvolupament de la independència i l’autoconfiança del xiquet.

A la página web del Ajuntamet d´Elx podeu trobar tota la informació.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local