Esport Local
»
»
»
»
»
»
La primera piscina d’ones d’ús esportiu d’Espanya inicia la seua construcció a La Nucia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
SURF PARK

La primera piscina d’ones d’ús esportiu d’Espanya inicia la seua construcció a La Nucia

Dins de l’ambiciós projecte de la Ciutat Esportiva de La Nucia amb la seua intenció de ser capital de l’esport aquest octubre arrancarà la construcció d’altres de les instal·lacions previstes i una de les més cridaneres: un complex per a la pràctica del surf. 

Aprovat l´inici de les obres del «Surf Park» per al octubre, la próxima tardor de 2024 ja es podrá utilitzar una part

La junta de govern de la localitat alacantina de prop de 20.000 habitants ha confirmat la posada en marxa de les obres de la primera piscina d’ones d’ús esportiu a Espanya per a aquest pròxim mes d’octubre. 

Segons informa «L’Espanyol d’Alacant» es preveu que per a l’any vinent acabe la primera fase de les obres amb les dues llacunes que compondran la piscina i que podrien utilitzar-se ja per a la tardor de 2024. La segona part que completarà el projecte del surf park estarà llest per a l’estiu de 2025, si es compleixen els temps previstos.

Aquest «Surf Park» va ser presentat com un dels grans atractius de la Ciutat Esportiva de La Nucia en Fitur, en la fira de turisme internacional de Madrid. Allí es va detallar que aquesta instal·lació ocuparia uns 70.000 metres quadrats i «a més de la gran llacuna per a practicar surf aquesta instal·lació comptarà amb una escola i botiga de surf, restauració, zones per a cotreball, allotjament per a esportistes i un edifici multifuncional amb gimnàs, sala fitness, ioga etc. on s’ampliarà l’oferta esportiva». Wavegarden, l’empresa que la gestionarà comptarà amb un menú de més de 20 tipus d’ona diferents que s’adapten a tots els nivells. Això possibilitarà que siga utilitzada també com a lloc d’entrenament de seleccions, federacions regionals i equips professionals. Recordem que el surf és esport olímpic des dels Jocs de Tòquio 2020.

PROJECTE SURF PARK:

Por Golsmedia

Categorías Esport LocalVideos