Esport Local
»
»
»
»
»
El Club de Regates d´Alacant es proclama ‘el millor club d’Espanya’

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Real Club de Regates d'Alacant
Foto: Real Club de Regates d'Alacant.

El Club de Regates d´Alacant es proclama ‘el millor club d’Espanya’

Foto: Real Club de Regates d'Alacant.

Durant el cap de setmana ha tingut lloc en les instal·lacions del Tir de colom del Real Club de Regates d’Alacant el Campionat d’España Iberdrola de Rem de Mar. La cita, que ha reunit a més de sis-cents remers i remeres de 44 clubs diferents, fins i tot equips de Nova Zelanda i els Estats Units, ha tingut com a vencedor al Real Club de Regates d’Alacant en imposar-se en el medaller general i en el veterà, proclamant-se així com ‘el millor club d’Espanya’.

La novena edició del Campionat d’España Iberdrola de Rem de Mar, que s’ha celebrat durant els tres passats dies en aigües de la badia d’Alacant ha estat organitzada per la Federació Espanyola de Rem, la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana i el Real Club de Regates d’Alacant. A més, ha comptat amb la col·laboració del programa PAC CV impulsat pel Comité Olímpic Espanyol i la Fundació Trinidad Alfonso.

Aquesta disciplina de rem es caracteritza per desenvolupar-se en aigües obertes; a més, per la seua duresa, recorregut i la capacitat d’orientació dels remers i remeres, ja que han de completar entre tres i sis quilòmetres, depenent de les mànegues (classificatòries o finals) i de la categoria. La prova, ha reunit a més de sis-cents remers i remeres i a un total de 44 clubs, i s’ha celebrat en categoria cadet, juvenil, absolut i veterà, i en un total de vint-i-dues modalitats (solo, doble i quatre amb timoner, masculí i femení, i doble mixt, en absolut i veterà).

En aquest link pots veure com es va desenvolupar la prova en aigües de la badia d’Alacant Campionat d’Espanya de Rem de Mar – Alacant 2023

El triomfador d’aquesta cita d’aigües obertes ha sigut el Real Club de Regates d’Alacant. Aquest ha pujat al podi en un total de setze ocasions. D’entre les vint-i-dues modalitats, els locals s’han penjat l’or en set: el doble veterà mixt, en el quatre veterà femení i el doble veterà masculí; en el doble cadet femení i juvenil masculí i en el quatre cadet i juvenil masculí.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local