Esport Local
»
»
»
»
»
Handbol Mislata va guanyar a Sagunt i és líder de la Primera Nacional

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Handball Mislata.
Handball Mislata. Foto: akelarre@hotmail.com.

Handbol Mislata va guanyar a Sagunt i és líder de la Primera Nacional

Handball Mislata. Foto: akelarre@hotmail.com.

Faltant tres minuts per al final del partit, Fertiberia Port Sagunt B i Handbol Mislata igualaven en 23 en un vertader partidazo en el Pavelló Municipal Internúcleos. A partir d’allí, un gran tancament del visitant li va permetre quedar-se amb la victòria i, per tant, ser un dels líders de la Primera Divisió Nacional masculina d’handbol.

La primera part de la trobada va mostrar una tendència en favor de l’amfitrió, que va arribar a estar 7-2 en avantatge, però una millor defensa, les parades de Nicolás Agnoletti (va acabar amb 6, per a un 32% d’eficàcia) i una ofensiva més ordenada, li va permetre a l’Handbol Mislata posar-se 12-13 en avantatge, arribant al descans igualats en 13.

En la segona meitat, la paritat va ser constant, a pesar que l’equip de l’àrea metropolitana de València va aconseguir estar tres gols per davant gràcies a la bona aportació del seu altre porter, Vicente De Diego (7 parades, 41% d’eficàcia) i a un funcionament harmoniós tant en defensa com en atac. El tancament ens oferiria el moment cúlmine d’una trobada molt anivellada.

Els últims tres minuts de joc van començar amb una exclusió a un jugador local per un agarrón al pivot de Mislata, immediatament aprofitat per Garikoitz Viguera Zabala per a anotar en penetració i posar als d’Enrique Sánchez Carboneras en avantatge. El local va perdre la pilota en el seu següent atac i el juvenil Hugo Vila López qui va definir el partit amb una vaselina perfecta des de l’extrem dret per al 25-23 final.

Este triomf posa a l’Handbol Mislata com un dels líders de la Primera Nacional al cap de cinc jornades, acompanyat per Handbol Elda i Handbol Pedrera Sud d’Almeria. L’Handbol Granollers B, amb un partit menys, és l’únic que pot sumar-se al lot de dalt.

Els mislateros tindran per davant dues jornades sense acció ja que en la pròxima havien de jugar amb l’Handbol Cartagena (es va retirar de la competició abans de l’inici) i, en la següent, tindran data lliure.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local