Esport Local
»
»
»
»
»
Miguel Fuster, 6 vegades campió d’Espanya, homenatjat a La Nucia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Rallye La Nucía

Miguel Fuster, 6 vegades campió d’Espanya, homenatjat a La Nucia

En el Tram Cronometrat de Qualificació (TCC) del 29é Rallye La Nucia el pilot “Coet Suárez” (Skoda) va ser el més ràpid. Posteriorment es va celebrar la Cerimònia d’Eixida en l’*Auditori dels Nits, que va concentrar a gran nombre d’aficionats al motor de La Nucia i comarca de la Marina Baixa, que van gaudir de veure en directe als 86 cotxes participants que van rebre el simbòlic banderazo d’eixida del 29é Rallye La Nucia- Trofeu Costa Blanca i on es va realitzar un homenatge al pilot Miguel Fuster, 6 vegades campió d’Espanya, que tornava a competir. Va ser un dels pilots més aplaudits al costat de “Coet” Suárez, Pepe López i Jos Verstappen, pare del triple campió del món de Fórmula 1 Max Verstappen.

En esta Cerimònia d’Eixida van participar Vicente Cabanes, director del Rallye i president Automòbil Club AIA, Manuel Aviñó, president de la Real Federació Espanyola d’Automobilisme i Bernabé Cano, diputat d’Esports i alcalde de La Nucia. Així com els alcaldes de Polop, Callosa, Guadalest, Bolulla, Benifato i Relleu. Cerimònia que es va retransmetre en directe per *streaming a través de la pàgina de RFEDA: https://scer.rfeda.es/streaming

El Rallye de La Nucia- Trofeu Costa Blanca decidirà el Super Campionat d’Espanya de Rallyes (S-CER) 2023, que a més és puntuable per al qual a més serà puntuable per al International Iberian Ral·li Trophy (IIRT) de la FIA. Els primers trams cronometrats del Rallye arranquen esta vesprada amb el TC-1 Bolulla- Tàrbena.

“La Nucia, Ciutat de l’Esport” és la seu per huité any consecutiu d’un rallye nacional, penúltima prova puntuable del Super Campionat d’Espanya de Rallyes (S-*CER). Este Rallye està organitzat per l’Automòbil Club AIA, Real Federació Espanyola d’Automobilisme (*RFEDA), Federació d’Automobilisme Comunitat Valenciana (FACV), Diputació d’Alacant, Ajuntament de La Nucia al costat de Fundació Trinidad Alfonso- Comunitat de l’Esport, la Generalitat Valenciana, el Consell Superior d’Esports i el Comité Olímpic Espanyol.

Por Golsmedia

Categorías Esport LocalMotor