Esport Local
»
»
»
»
»
València Duatlón by MTRI es marca l´objectiu dels 600 participants

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
duatlón valencia
Foto: Duatlón Valencia.

València Duatlón by MTRI es marca l´objectiu dels 600 participants

Foto: Duatlón Valencia.

València Duatló by MTRI ha obert inscripcions amb l’objectiu d’aconseguir la xifra de 600 duatletas, en una primera edició que espera servir de pont a futurs debutants en el triatló de setembre en La Marina de València. Es tracta del primer duatló de la ciutat, que ocuparà el centre emblemàtic de l’Albereda, entre els ponts del Real i pont d’Aragó.

I l’eixida i la meta del qual estaran situades en el conegut Pont de les Flors, que per primera vegada estarà vestit en format competició per a rebre a tots els participants. La participació en parelles està resultant molt atractiva, una modalitat en la qual participar amb qualsevol edat des de la categoria cadet, podent competir en sexes diferents o iguals. La distància a cobrir en qualsevol cas és la de 1.*5km de carrera a peu, 6 km totalment plans de ciclisme i de nou 1 km de carrera a peu. Sens dubte un format molt avantatjós per als qui mai s’han atrevit amb l’esport de les transicions, i una manera divertida d’arrancar el nou any.

A més al format de supersprint individual i supersprint parelles se suma el doble supersprint, una modalitat mai abans disputada en la Comunitat Valenciana, més dura i explosiva, que suposa preparació extra per al participant, i que està pensada per als qui practiquen habitualment triatló.

Tots els participants rebran la seua medalla finisher i regal personalitzat de la prova. Igualment tant absoluts/as així com categories en tots dos sexes i en totes les modalitats tindran el seu protagonisme en la cerimònia de premiación. Suma de punts per als clubs més participatius en el circuit

Amb la inscripció del València Duatló by MTRI oberta, s’activa un dels premis més disputats en el circuit Mediterrània Triatló: premi als clubs més participatius. Una participació que fins ara sumava triatletes federats en els diferents clubs que s’inscriuen a Alacant, Castelló i València. Un premi que en les dues últimes edicions s’ha quedat en la Comunitat de Castella – La Manxa, amb el Club Triatló Albacete com a guanyador indiscutible amb major número d’inscrits en les tres proves.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local