Esport Local
»
»
»
»
»
Familycash Xàtiva voleibol masculí torna de Sóller amb la victòria

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Foto: Family Cash Xàtiva.

Familycash Xàtiva voleibol masculí torna de Sóller amb la victòria

Foto: Family Cash Xàtiva.

Gran victòria del Familycash Xàtiva voleibol  a Balears per 2-3 enfront del CV Tren de Sóller amb parcials de (25-21/17-25/16-25/33-31/12-15).

Partit disputat dissabte passat en el Poliesportiu Són Angelats de Sóller, corresponent a la huitena jornada de la superliga2 (lliga de plata espanyola). L’equip de Daniel Mata i Claudio Fantin no van poder aconseguir els tres punts en joc malgrat que van lluitar fora mida, cedint el quart set per 33-31,però almenys es porten dos punts per a Xàtiva que els permeten seguir en la part alta de la classificació amb opcions matemàtiques de classificar entre els dos primers al final de la primera volta. Hi ha dues places per a disputar la Copa Príncep/Princesa a Santander a principis de gener, i de moment els de Xàtiva són tercers en la classificació amb 17 punts, el primer classificat és Tarragona amb 23 punts, segon l’Eivissa amb 19 punts; tots dos conjunts no van fallar en els seus respectius partits, guanyant contra Lleida i Sabadell respectivament.

El primer set va tindre color local, malgrat transcórrer molt igualat (6-6), l’encert balear en atac i bloqueig els va permetre enlairar per 13-9. Amb 21-17 els de Xàtiva ja havien consumit els seus dos temps morts. Els de Sóller només van haver de mantindre la diferència i van guanyar 25-21. En la segona manga canviava el panorama, un conjunt de Xàtiva molt encertat, prompte faria les primeres diferències (4-8). Els locals van lluitar fora mida, però no van poder per a la ratxa xativina (16-23), que van guanyar còmodament per 17-25, empatant a sets. El tercer set, va tindre de nou color i domini xativí, prompte es van fer les primeres diferències (2-7). Amb 12-17 el Sóller ja havien consumit els seus dos temps morts reglamentaris.

Els de Xàtiva tornaven a guanyar còmodament, donant-li la volta al partit. El quart set va ser el més igualat i emocionant, el Sóller intentava fer valdre el factor pista, però el Xàtiva volia els tres punts en joc. La igualtat arribava fins als últims compassos (23-23). Sóller malgastava quatre boles consecutives de set, la ultima amb 27-26. Els de Xàtiva van tindre la seua oportunitat amb el 27-28 a favor, però tampoc ho van aconseguir, i finalment van ser els locals, els que en un final d’infart van guanyar per 33-31.

En el cinqué set els de Xàtiva no van baixar els braços, van jugar amb coratge, dominant la situació. L’avantatge que van anar acumulant els va permetre arriscar i finalment van véncer el partit per 10-15. Màxims anotadors: Pel Sóller: Javier Martínez (19) i Rafel Togores (18). Pel Xàtiva: Franco Molina (32) amb una grandíssima actuació, Guillem García (20) i Rubén Martínez (14). Van formar pel Xàtiva: Daniel Mata, Guillem García, Rubén Martínez, Borja Reyes, Nadir Neme, Alejandro Huerta, Álvaro Gómez, Matías Romero, Sergio Peñalver, Franco Molina, Fran Ferrer. Pròxima Jornada els de Xàtiva reben al Rodi Balafia Lleida a les 19.15 hores del dissabte 2 de desembre, amb la necessitat de continuar puntuant, davant un conjunt complicat que buscarà puntuar a Xàtiva.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local