Esport Local
»
»
»
»
»
«Balonmano Mislata» rescata un punt davant Águilas per a continuar donant baralla

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Balonmano Mislata.
Balonmano Mislata. Foto: akelarre@hotmail.com.

«Balonmano Mislata» rescata un punt davant Águilas per a continuar donant baralla

Balonmano Mislata. Foto: akelarre@hotmail.com.

Per l’onzena jornada del Grup E de la Primera Divisió Nacional masculina, Balonmano Mislata va igualar en 30 amb l’Handbol Águilas en el Pavelló El Canaló. La trobada va ser de tràmit parell, però els visitants van estar al capdavant durant els últims vint minuts. Finalment, l’amo de casa va aconseguir l’empat i fins va poder guanyar-lo en l’última jugada.

La primera etapa va estar marcada per la paritat i per l’alternança de domini. Águilas va fer el primer pas, sobretot de la mà de Benjamín Calleja Salas, qui va anotar 9 gols i va estar molt ben acompanyat per Oleksii Shcherbak i Sergio Rivera Otero, amb 6 cadascun. La visita va saber estar dos gols avance, però el local es va veure 13-11 a dalt en l’últim terç de l’etapa, sobretot amb els encerts de Anselmo Collado (5 gols) i Carlos Martin de Bolaños (2). Al descans es va arribar amb Águilas dominant per 14-15.

L’inici del complement semblava inclinar-se per a Balonmano Mislata, que va tornar a estar dos gols per davant. Els errors en atac del local i l’ímpetu dels visitants van donar tornada el marcador i Águilas va aconseguir tres gols de llum (20-23) fent una mitjana de l’etapa. Amb el partit empatat, els de l’àrea metropolitana de València van tindre l’última pilota, amb tot just 8 segons per jugar. Una resolució precipitada en l’atac va acabar amb el 30-30 final i repartiment de punts en El Canaló.

L’empat li va servir a Balonmano Mislata per a tallar una sèrie de dues derrotes (davant els co-líders de la competició) i per a mantindre’s en el lot de dalt de la classificació. La setmana vinent, els dirigits per Kike Sánchez Carboneras tindran una altra parada difícil en la seua visita a Elx, que va guanyar en Port de Sagunt i marxa quart.

La Segona Nacional va caure a casa

Balonmano Mislata B va jugar un gran partit davant l’Handbol Almoradi, però va acabar caient per 28-30 davant l’habitació classificada. El partit va ser per la huitena jornada de la Segona Divisió masculina i es va disputar en el Pavelló El Canaló. La setmana vinent, Mislata B visitarà a Maristes Algemesí B en un duel important per a escapar de la part baixa de la taula.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local