Esport Local
»
»
»
»
»
La FEM València obri inscripcions als Campus multiesportius de Nadal

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
FDM VALENCIA
Esgrima escolar. Foto: FDM València.

La FEM València obri inscripcions als Campus multiesportius de Nadal

Esgrima escolar. Foto: FDM València.

El període de vacances escolars de Nadal és un moment ideal per a la realització d’activitats esportiu-formatives dirigides als joves escolars. L’objectiu d’estes activitats és possibilitar la continuació de la formació integral, a través de continguts esportius i lúdics encaminats a desenvolupar l’àmbit afectiu i les relacions socials. A més, es tracta d’una oferta que ajuda a la conciliació familiar en les dates de vacances escolars.

Per això, un any més, la Fundació Esportiva Municipal obri inscripcions als Campus multiesportius de Nadal, una iniciativa dirigida a xiquetes i xiquets en edat escolar que pretén fomentar la pràctica de l’activitat física durant el període de vacances i, al mateix temps, ajudar a les famílies en la conciliació de la vida personal i laboral.

Enguany, les Escoles Esportives nadalenques comptaran amb un total de 330 places, dirigides a menors d’entre 5 i 15 anys i, es desenvoluparan en tres instal·lacions esportives municipals de la ciutat: Complex Esportiu Cultural Petxina, Estadi del Túria – Tram III, Poliesportiu Benimaclet i Poliesportiu Verge del Carme Beteró.

Les Escoles Esportives de Nadal estan organitzades per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb el Club d’Escacs Ciutat Vella i les Federacions d’Atletisme, Esgrima, Bàsquet i Hoquei de la Comunitat Valenciana.

Es duran a terme en dos torns de 4 dies, sent el primer d’ells del 26 al 29 de desembre i, el segon, del 2 al 5 de gener. Els horaris seran de migdia, de 8 a 14.30 hores, ampliable fins a les 17.00 hores, incloent-hi menjador.

Places subvencionades per a menors en risc d’exclusió

D’altra banda, la Fundació Esportiva Municipal, en coordinació amb els Serveis Socials Municipals, ofereix al voltant de 30 places gratuïtes, per torn, a les Escoles Esportives de Nadal per a menors en situació de vulnerabilitat. Estes places es troben repartides entre els tres campus i inclouen la possibilitat de comptar amb servei de menjador, igualment, subvencionat al 100%.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local