Esport Local
»
»
»
»
»
Aquest dissabte València acull a les promeses de l’atletisme espanyol

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Atleta en el Palau Velòdrom Lluis Puig . Foto: FDM València.
Atleta en el Palau Velòdrom Lluis Puig . Foto: FDM València.

Aquest dissabte València acull a les promeses de l’atletisme espanyol

Atleta en el Palau Velòdrom Lluis Puig . Foto: FDM València.

El Palau Velòdrom Lluis Puig acull aquest dissabte 16 de desembre a les promeses de l’atletisme espanyol en la 15a edició del Campionat d’Espanya de Clubs Sub16 en Pista Coberta, una competició que suposarà el comiat de la categoria per a alguns dels principals exponents de la #GeneraciónAtletisme, que en 2024 passaran a sub18, a més de tractar-se de l’últim Nacional en pista de 2023.

La competició arrancarà a les 16.00 hores de la vesprada amb el concurs femení de longitud i conclourà sobre les 20.30 hores amb el relleu 4×400 metres masculí. El campionat inclou totes les proves del programa de pista coberta de la categoria sub16, tant en homes com en dones: 60 m, 300 m, 600 m, 1000 m, 3000 m, 60 m barres (0,91 m en xics; 0,76 m en xiques), salt d’alçada, salt amb perxa, salt de longitud, triple salt i llançament de pes (4 kg en homes, 3 kg en dones).

Atletas en el Palau Velòdrom Lluis Puig . Foto: FDM València.
Atletes en el Palau Velòdrom Lluis Puig . Foto: FDM València.

Un total de 242 atletes (repartits entre xics i xiques per igual) estan inscrits en el campionat. Entre els participants més destacats figuren quatre plusmarquistes espanyols sub16 (bé a l’aire lliure, bé en pista coberta): Lilian Cazorla (Trops-Cova de Nerja), Luna Arnás (València), Xavi Cabanilles (Safor-Teika) i Anthony Yunier Pérez (Platges de Castelló). A més d’ells quatre, altres nou campions d’Espanya sub16 en 2023 competiran a València: Claudia Peláez (Marathon), Julia Nortes (Platges de Castelló), Vicente Benlloch (Albacete), Valeria Krasnitskaya (Marathon), Álex Almerich (Platges de Castelló), María Regina Vargas-Machuca (Badia Algesires), Andrés García (Albacete), Julia Marina del Riu (Trops-Cova de Nerja) i Simón Ortega (Alcorcón).

Por Golsmedia

Categorías Esport Local