Esport Local
»
»
»
»
»
Canals rep este dijous 1 de febrer la Volta a la C. Valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
volta
Recorregut de la Volta CV en la seua 75ª edició. Foto: La Volta.

Canals rep este dijous 1 de febrer la Volta a la C. Valenciana

Recorregut de la Volta CV en la seua 75ª edició. Foto: La Volta.

Un dels grans esdeveniments esportius de la Comunitat Valenciana s’està celebrant ja des d’este 31 de gener. Ja ha arrancat la 75é edició de la Volta.

Benicàssim ha sigut el quilòmetre 0 d’una carrera ciclista que es veurà per aficionats de tot el món gràcies a les càmeres de Teledeporte i Eurosport que retransmeten les seues etapes. Com succeïra en 2023 en la victòria del portugués Rui Costa, les pujades a l’Oronet i La Frontera en la cinquena etapa poden acabar sent decisives. Abans ens esperen jornades frenètiques de pura emoció i on podrem disfrutar de grans estreles del ciclisme.

Aleksandr Vlasov, Pello Bilbao, Michael Matthews, estreles que recorreran les nostres carreteres

Els i les aficionats/as tenen l’al·licient de veure estos dies per les seues carreteres més pròximes a ciclistes del nivell de: el rus Aleksandr Vlasov, campió de la Volta 2022, Pello Bilbao, guanyador d’una etapa en l’últim Tour de França 2023, o a l’australià Michael Matthews (Campió recent en el GP Castelló)

La població de Canals serà l’escenari de l’eixida de la segona etapa de la Volta 2022. Els ciclistes afrontarán este dijous 1 de febrer una carrera de mitja muntanya de 164 quilòmetres, amb tres ports puntuables. Podría ser una etapa perfecta per a una arribada al sprint si no fora pel port de Pla de Corrals, de tercera categoría i a 10 quilòmetres de meta.  Es preveu un final rapidíssim i emocionant amb una baixada tècnica per a arribar a la meta a Simat de la Valldigna. A continuació un vídeo sobre la ruta dels ciclistes.

VÍDEO ETAPA 2 CANALS – SIMAT DE LA VALLDIGNA (VÍDEO LA VOLTA):

Por Golsmedia

Categorías Esport Local