Esport Local
»
»
»
»
»
El ciclisme i la pilota seran protagonistes este cap de setmana a Canals

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
pilota valenciana

El ciclisme i la pilota seran protagonistes este cap de setmana a Canals

Cap de setmana molt esportiu en la localitat de Canals que serà escenari de dos activitats amb protagonisme per a dos esports amb gran seguiment en el municipi: el ciclisme i la pilota valenciana.

La Penya ciclista La Forca d´Aiacor serà puntuable per a la Challenge autonòmica i el rànquing nacional

Dissabte, des de les 16.30 hores, II Gran Premi Femení de La Forca d’Aiacor. Amb el suport de la Federación de Ciclisme de la Comunitat Valenciana se celebrarà esta prova ciclista que recorrerà els seus carrers.

D´altra banda el diumenge al matí els menuts podran gaudir a l’avinguda Vicente Ferri d’una jornada de promoció de la pilota valenciana. Està dirigida a alumnes de Primària, que podrán passar un matí diferent i divertit practicant o descobrint l’esport de la pilota a mà. Es tracta d’una nova iniciativa fruit del conveni entre l’Ajuntament de Canals i la Federació de Pilota Valenciana.

Fa unes setmanes més de 800 xiquets i xiquetes de 4rt de Primària de tota la provincia participaren a la Trobada de Pilota a l’Escola. 34 centres escolars van disfrutar de les activitats de pilota valenciana a Canals en una jornada lúdica i esportiva.

Imagte del «II Gran Premi Femení de La Forca d’Aiacor»:

ciclisme canals
Foto: Ajuntament de Canals.

 

Por Golsmedia

Categorías Esport Local