Esport Local
»
»
»
»
»
La presentació de les Fases Finals de bàsquet Cadets i Infantils i 1ª Divisió Masculina

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
El alcalde Nacho Mira, el concejal de Deportes Edu Badal, el presidente de la Federación, Salvador Fabregat, y el presidente del CB La Foguera Canals, Jaume Gisbert. Foto: FBCV.

La presentació de les Fases Finals de bàsquet Cadets i Infantils i 1ª Divisió Masculina

El alcalde Nacho Mira, el concejal de Deportes Edu Badal, el presidente de la Federación, Salvador Fabregat, y el presidente del CB La Foguera Canals, Jaume Gisbert. Foto: FBCV.

Dos grans esdeveniments del nostre esport són els que podrà gaudir la localitat de Canals en els pròxims dies. Este cap de setmana se celebren les Finals ANAR 2a i 3a Zonal, i al següent la Fase Final de 1a Divisió Masculina.

Tot això s’ha presentat oficialment en el Centre Cultural Ca Don José. L’alcalde, Nacho Mira, i el regidor d’Esports, Edu Badal, van donar les gràcies al president de la Federació, Salvador Fabregat, per triar Canals com a seu d’estes finals, i al president del CB La Foguera Canals, Jaume Gisbert, per la col·laboració del club a fer-lo possible.

Edu Badal: «Este nou equip de govern hem decidit apostar per l’esport de qualitat i pensem que el CB La Foguera es mereixia un premi pel seu treball, la seua constància i el seu creixement d’estos últims anys»

Des de la FBCV i el Club van traslladar igualment el seu agraïment a l’Ajuntament de Canals per la disposició a treballar en la promoció del bàsquet al poble i en l’organització d’esta mena d’esdeveniments.

Canals les Finals ANAR Zonal i la Fase Final 1a DM
Presentació a Canals de les Finals ANAR Zonal i la Fase Final 1a DM. Foto: FBCV.

“Este nou equip de govern hem decidit apostar per l’esport de qualitat i pensem que el CB La Foguera es mereixia un premi pel seu treball, la seua constància i el seu creixement d’estos últims anys. Així que ens vam posar en contacte amb ells i decidim anar a la Federació a sol·licitar que Canals poguera albergar els esdeveniments que tindrem ací”, explicava el regidor d’Esports. En eixa línia aprofundia Jaume Gisbert, president del Club: “experimentem un creixement molt fort i volíem donar-li un altre impuls. En anys anteriors ja havíem albergat esdeveniments d’este tipus i havíem pogut comprovar que la resposta era molt bona, tant de la gent local com dels que venen de fora. A partir d’eixos esdeveniments, Canals ha anat pujant, i ha sigut molt important l’interés de l’Ajuntament per fomentar l’esport i que verdaderament eixa actitud es transformara en actes concrets com els que hem pogut portar”.

A continuació, tant el president de la FBCV com l’alcalde de Canals mostraven la seua predisposició al fet que el conveni firmat es prolongara a pròximes temporades. Salvador Fabregat explicava també les dos competicions que anaven a celebrar-se, “d’una banda les Finals dels xicotets, que són divertides i emocionants. Per un altre, la Primera Divisió Masculina que és la màxima competició autonòmica. Seran dos esdeveniments que deixaran el seu retorn a Canals i donaran a conéixer el municipi”. Sobre això incidia l’alcalde Nacho Mira: “Al final, l’Ajuntament el que pretén és atraure a la gent del poble però sobretot a la gent de fora. I això ho aconseguim portant grans competicions de la mà del club. Volem que els xiquets desenvolupen el seu esport tan bé com siga possible i portar estes coses fa créixer a l’escola”.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local