Esport Local
»
»
»
»
»
La presentació de les Fases Finals de bàsquet Cadets i Infantils i 1ª Divisió Masculina

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Eldense y Sporting
El alcalde Nacho Mira, el concejal de Deportes Edu Badal, el presidente de la Federación, Salvador Fabregat, y el presidente del CB La Foguera Canals, Jaume Gisbert. Foto: FBCV.

La presentació de les Fases Finals de bàsquet Cadets i Infantils i 1ª Divisió Masculina

El alcalde Nacho Mira, el concejal de Deportes Edu Badal, el presidente de la Federación, Salvador Fabregat, y el presidente del CB La Foguera Canals, Jaume Gisbert. Foto: FBCV.

Dos grans esdeveniments del nostre esport són els que podrà gaudir la localitat de Canals en els pròxims dies. Este cap de setmana se celebren les Finals ANAR 2a i 3a Zonal, i al següent la Fase Final de 1a Divisió Masculina.

Tot això s’ha presentat oficialment en el Centre Cultural Ca Don José. L’alcalde, Nacho Mira, i el regidor d’Esports, Edu Badal, van donar les gràcies al president de la Federació, Salvador Fabregat, per triar Canals com a seu d’estes finals, i al president del CB La Foguera Canals, Jaume Gisbert, per la col·laboració del club a fer-lo possible.

Edu Badal: «Este nou equip de govern hem decidit apostar per l’esport de qualitat i pensem que el CB La Foguera es mereixia un premi pel seu treball, la seua constància i el seu creixement d’estos últims anys»

Des de la FBCV i el Club van traslladar igualment el seu agraïment a l’Ajuntament de Canals per la disposició a treballar en la promoció del bàsquet al poble i en l’organització d’esta mena d’esdeveniments.

Canals les Finals ANAR Zonal i la Fase Final 1a DM
Presentació a Canals de les Finals ANAR Zonal i la Fase Final 1a DM. Foto: FBCV.

“Este nou equip de govern hem decidit apostar per l’esport de qualitat i pensem que el CB La Foguera es mereixia un premi pel seu treball, la seua constància i el seu creixement d’estos últims anys. Així que ens vam posar en contacte amb ells i decidim anar a la Federació a sol·licitar que Canals poguera albergar els esdeveniments que tindrem ací”, explicava el regidor d’Esports. En eixa línia aprofundia Jaume Gisbert, president del Club: “experimentem un creixement molt fort i volíem donar-li un altre impuls. En anys anteriors ja havíem albergat esdeveniments d’este tipus i havíem pogut comprovar que la resposta era molt bona, tant de la gent local com dels que venen de fora. A partir d’eixos esdeveniments, Canals ha anat pujant, i ha sigut molt important l’interés de l’Ajuntament per fomentar l’esport i que verdaderament eixa actitud es transformara en actes concrets com els que hem pogut portar”.

A continuació, tant el president de la FBCV com l’alcalde de Canals mostraven la seua predisposició al fet que el conveni firmat es prolongara a pròximes temporades. Salvador Fabregat explicava també les dos competicions que anaven a celebrar-se, “d’una banda les Finals dels xicotets, que són divertides i emocionants. Per un altre, la Primera Divisió Masculina que és la màxima competició autonòmica. Seran dos esdeveniments que deixaran el seu retorn a Canals i donaran a conéixer el municipi”. Sobre això incidia l’alcalde Nacho Mira: “Al final, l’Ajuntament el que pretén és atraure a la gent del poble però sobretot a la gent de fora. I això ho aconseguim portant grans competicions de la mà del club. Volem que els xiquets desenvolupen el seu esport tan bé com siga possible i portar estes coses fa créixer a l’escola”.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local