Esport Local
»
»
»
»
»
Este dimecres es presentará a Canals el llibre infantil il.lustrat sobre Ricardo Tormo

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

CD ELDENSE
llibre infantil il·lustrat sobre Ricardo Tormo
Llibre infantil il·lustrat sobre Ricardo Tormo. Foto: Ajuntament de Canals.

Este dimecres es presentará a Canals el llibre infantil il.lustrat sobre Ricardo Tormo

Llibre infantil il·lustrat sobre Ricardo Tormo. Foto: Ajuntament de Canals.

Un dels esportistes més importants de la Comunitat Valenciana ha sigut Ricardo Tormo. El pilot de Canals va disputar 62 Grans Premis de motociclisme, va aconseguir 19 victòries, 36 podis i 23 poles, a més de proclamars-se dos vegades Campió del Món de 50cc al 1978 y 1981. A més al seu palmarés hi ha que destacar els tres campionats d´Espanya de 50 cc i quatre de 125 cc. Tot un mite del esport valencià y espanyol les seues lluites a la pista amb Ángel Nieto son molt recordades pels aficionats del motociclisme.

El llibre narra la vida del pilot canalí amb dibuixos de les seues victòries, motos, dels seus familiars i amics

Este dimecres a la seua població de Canals es recordará al seu mite amb una presentació al Pavelló Municipal de llibre infantil il.lustrar sobre Ricardo Tormo.  Este és un projecte que naix de la col·laboració entre l’Ajuntament de Canals i l’editorial Reclam, amb Josep Blay com a autor de l’obra i Albert Quiñones com a il·lustrador.

El llibre, que narra la vida del pilot canalí amb dibuixos de les seues victòries, de les seues motos, dels seus familiars i amics, etcètera, es pot comprar ja en les llibreries. A més a més, l’Ajuntament regalarà 600 exemplars als alumnes de quart de Primària del poble d’aquest i els propers cursos.

Por Golsmedia

Categorías Esport LocalCanals