Esport Local
»
»
»
»
»
Aquest diumenge se celebrarà la XXIV Matinal Motera en honor a Ricardo Tormo

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Memorial Ricardo Tormo
Memorial Ricardo Tormo. Foto. Ajuntament de Canals.

Aquest diumenge se celebrarà la XXIV Matinal Motera en honor a Ricardo Tormo

Memorial Ricardo Tormo. Foto. Ajuntament de Canals.

Atenció als amants del motociclisme que este cap de setmana Canals rendirá homenatge y recordará a tota una llegenda. Ricardo Tormo, un dels millors esportistes valencians i de Canals será el gran protagonista.

Aquest diumenge, 2 de juny, l’Avinguda Vicente Ferri acollirà la XXIV Matinal Motera que organitza el Moto Club Tormo Canals, junt amb la col·laboració de la regidoria d’Esports, en homenatge al bicampió mundial de motociclisme, Ricardo Tormo.

Esmorçar popular, trobada de admiradors del pilot, una volta al poble…

La matinal comença amb el tradicional esmorzar popular que tindrà lloc en el carrer dels Llavadors (lateral del Casino Gran) i que serveix de punt de trobada, reunió i contacte amb tota classe d’aficionats a les motos i admiradors del pilot d’Aiacor.

Una altra de les activitats és la mostra de motos que es desenvoluparà en la plaça Pont del Riu i l’Avinguda Vicente Ferri. A continuació, els moters i les moteres faran una volta al poble cap a les 11.30 hores del matí.

Una vegada finalitzada, hi acudiran al Pavelló Municipal, que romandrà obert, perquè es puga visitar el museu de Ricardo Tormo, on es durà a terme l’homenatge al bicampió mundial.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local