Esgrima
»
»
»
»
»
ESGRIMA | La Sala d’Armes de Madrid es porta el Torneig Ciutat de València// Fotos

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

ESGRIMA | La Sala d’Armes de Madrid es porta el Torneig Ciutat de València// Fotos

La sala d’esgrima del poliesportiu de Benimaclet ha acollit el XIX Torneig Ciutat de València d’esgrima, una de les grans cites dins del panorama nacional en els circuits de lliga i un dels tornejos que atrau a les millors espadistas del rànquing espanyol, a més de tiradores estrangeres amb gran nivell. Reportaje fotográfico: Paloma Navarro.

image3

Al llarg de tota la jornada de dissabte s’han produït els enfrontaments entre les 64 tiradores individuals i els 9 equips participants en el torneig en una jornada de competició oberta i en la qual s’han pogut veure tant a esportistes consolidades com a noves promeses de l’esgrima.

El XIX Torneig Ciutat de València ha sigut un total èxit tant per a la seua versió individual com per a equips

Durant el matí s’ha produït el torneig individual en el qual el sistema de competició ha sigut mixt. En primer lloc, una ronda de poulé amb grups de set espases a cinc tocats; i posteriorment, tauló d’eliminació directa a quinze tocats. Després de finalitzar la competició, la vencedora ha sigut María Mateos Torner (VCE-VA). En segon lloc ha quedat Daura Kiskapusi (també del VCE-VA), mentre que Alejandra Cisneros Gavin (CE-M) ha sigut el bronze.

image1

Ja a la vesprada s’ha passat a la competició per equips. En ella, a més de l’or del Torneig Ciutat de València estava en joc una plaça per a acudir al Campionat d’Espanya. Amb un format d’eliminació directa, els nou equips participants han lluitat per aquest privilegi. La Sala d’Armes de Madrid ha sigut l’equip vencedor. En segon lloc el Club Olimp d’Esgrima, mentre que el Club d’Esgrima Marítim ha sigut el tercer equip classificat.

Esgrima XIX Torneo Ciudad de Valencia (clasif Cto España)(paloma navarro)

Categorías Esgrima