Formación
»
»
»
»
»
»
La Universitat d’ Alacant en el top 10 de les més transparents d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

La Universitat d’ Alacant en el top 10 de les més transparents d’Espanya

Aquest mes de gener es va publicar l’Estudi sobre la Transparència de les Universitats Espanyoles, i la Universitat d’Alacant ocupa el sisè lloc, com el centre d’ensenyament superior espanyol més transparent. 

El centre d’Alacant compleix amb el 71,97% dels 132 indicadors proposats, en una classificació que analitza 74 universitats, tant públiques com privades.

L’estudi publicat per Dyntra, posa de manifest que el centre ha mantingut el seu nivell de transparència respecte al curs anterior.

La classificació l’encapçalen les universitats de Burgos, Valladolid, Murcia, Zaragoza i Cadis

Per segments, on més oberta és La Universitat d’Alacant destaca en la comunicació pública, ja que posseeix un 95% del total possible, seguida de transparència institucional amb un 73% i de participació i col·laboració ciutadana, aconseguint el 70%, mentre que en contractació de serveis es queda en un 60% i en transparència econòmica i financera arriba al 33%.

Entre els indicadors de l’estudi de transparència estan l’existència de els currículums acadèmics i professionals i remuneracions de les persones que dirigeixen la institució, tant l’equip rectoral com el secretariat general, i deganats de les facultats.

Categorías Formación