Formación
»
»
»
»
»
»
La Universitat Miguel Hernández oferirà un curs d’impressió 3D 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

La Universitat Miguel Hernández oferirà un curs d’impressió 3D 

Ara és possible crear prototips, components o peces, amb el disseny, l’escanejat làser i la impressió 3D per a millorar el sector de la Salut. Per això, la Universitat Miguel Hernández d’Elx ha posat en marxa aquesta iniciativa al Parc Científic al campus de Sant Joan d’Alacant.

El curs es compon d’escàner làser, impressió 3D i disseny en Autodesk Inventor

Consta de tres mòduls independents que es desenvoluparan entre abril i maig al campus de Sant Joan d’Alacant de la UMH. El curs està obert a qualsevol persona interessada i les places són limitades i es reservaran per estricte ordre de matrícula.

Els inscrits que assisteixin almenys al 80% de les sessions obtindran un diploma acreditatiu

El primer mòdul es realitzarà al matí els dies 1, 2 i 4 d’abril i s’explicaran conceptes i tècniques bàsiques per al disseny i impressió 3D i com crear dissenys a partir d’un escaneig làser. El segon mòdul tindrà lloc als matins el 8, el 9 i l’11 d’abril i en ell es mostraran les claus del disseny i impressió 3D a nivell de prototipat i impressions domèstiques.

Finalment, el tercer mòdul s’impartirà en vuit sessions entre el 7 i el 30 de maig. Durant aquestes classes s’exposaran els fonaments del disseny paramètric a través del programari Autodesk Inventor.

Categorías Formación