Formación
»
»
»
»
»
»
La Universitat Jaume I de Castelló es convertirà en la seu de l’esport universitari 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

La Universitat Jaume I de Castelló es convertirà en la seu de l’esport universitari 

Entre els dies 3 i 10 de maig, la Universitat Jaume I de Castelló (UJI) acollirà 3 modalitats dels Campionats d’Espanya Universitaris. Els tres esports que tindran com a seu la capital de la Plana seran futbol, atletisme i taekwondo.

És la tercera ocasió que la universitat de Castelló acull uns Campionats d’Espanya Universitaris

Les 7 universitats de la Comunitat s’han unit de la mà de la Fundació Trinidad Alfonso per a acollir per primera vegada a nivell universitari un total de 25 modalitats esportives. Avui dia la universitat acull anualment els campionats autonòmics d’esport universitari d’equips i individuals (CADU) que compten amb més de 3.200 alumnes de les set universitats que competeixen.

Per a aquesta edició dels Campionats d’Espanya Universitaris, els universitaris de tota Espanya i el públic podran gaudir de les instal·lacions esportives universitàries, el pavelló poliesportiu UJI que albergarà les competicions de taekwondo i els camps de futbol del campus de Riu Sec en els quals es disputessin els partits de futbol, i les pistes d’atletisme de Gaetá Huguet que seran seu de les competicions d’atletisme.

Categorías Formación