Formación
»
»
»
»
»
»
El CEU i set col·legis valencians busquen nous antibiòtics en el medi natural 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: Levante, Castellón, Eldense y Elche.

El CEU i set col·legis valencians busquen nous antibiòtics en el medi natural 

Els estudiants de la Universitat CEU Cardenal Herrera i amb l’ajuda dels alumnes de set col·legis han trobat 61 microorganismes amb capacitat de antibiosis, dins del projecte científic internacional Small World Initiative (SWI).

Aquesta iniciativa pretén involucrar als joves en la cerca de nous antibiòtics en el medi natural

La institució ha promogut per segon any consecutiu la participació de 133 estudiants de Secundària i Batxillerat de set col·legis valencians. Dirigits per 30 universitaris i quatre professors de la CEU UCH, els alumnes han realitzat totes les fases d’aquest experiment científic real per a la troballa d’antibiòtics i han presentat els seus resultats en la Facultat de Ciències de la Salut del CEU.

Han aïllat 1.238 colònies de microorganismes procedents de mostres de terra, de les quals 61 han presentat capacitat de antibiosis i han estat congelades per al seu estudi com a possibles futurs antibiòtics.

Els col·legis participants en el projecte SWI-MicroMundo al costat de la CEU UCH son: American School of València, Santa María del Puig, Col·legi Alemany, CEUSant Pau, Edelweiss, Sant Pere Pascual i CaxtonCollege.

Categorías Formación