Formación
»
»
»
»
»
»
La Universitat de València se situa quarta quant a rendiment científic 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

La Universitat de València se situa quarta quant a rendiment científic 

La Universitat de València se situa entre els cinc millors dels deu recomptes, i destaca en Ciències Socials i Humanitats, on és la segona o la tercera.

La quarta posició de la Universitat de València en la classificació global de The CWTS Leiden Rànquing 2019 es produeix en els dos tipus de recompte de publicacions científiques que ha utilitzat: el complet, atorga el mateix valor a totes les publicacions d’una universitat, i el fraccional, que pondera el pes de les publicacions realitzades en col·laboració.

En el recompte complet com en el fraccional, es destaca el creixement de la producció científica de la Universitat de València

En aquest segon, la UV millora una posició respecte a 2018, mentre que en el criteri complet iguala la quarta posició de l’any passat. A Europa, la institució valenciana ha avançat tres llocs en el recompte fraccional i s’ha mantingut en el complet.

Aquest es produeix en nombre de publicacions científiques, de cites, d’articles en col·laboració científica i també d’articles elaborats en col·laboració amb la indústria. El CWTS Leiden Rànquing 2019 utilitza 22 indicadors bibliométricos amb informació en quatre àmbits.

Categorías Formación