Formación
»
»
»
»
»
»
El Consell col·labora amb les universitats valencianes per a potenciar la innovació en turisme

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

El Consell col·labora amb les universitats valencianes per a potenciar la innovació en turisme

El Consell ha autoritzat la subscripció de tres convenis de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat d’Alacant i la Universitat de València per a investigar i innovar en el sector turístic valencià.

Aquests tres convenis que Turisme Comunitat Valenciana ha posat en marxa sumen un total de 615.000 euros

L’objectiu general dels convenis amb les universitats és impulsar el desenvolupament turístic de la Comunitat Valenciana entorn de la innovació i la recerca en termes de territori, productes i mercats. Entre les actuacions a realitzar destaca l’impuls de la línia ètica entre empreses i destinacions turístiques adherides al codi ètic del turisme valencià.

A més de formació i transferència de coneixement a través de diferents cursos

També destaca la recerca de nous productes turístics, així com la innovació aplicada a les platges i espais naturals, així com el diagnísticode la potencialitat de l’artesania com a producte turístic.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana col·laborarà per a diferents actuacions a realitzar durant 2019 en tres àmbits complementaris: l’especialització intel·ligent de la destinació Comunitat Valenciana; la qualificació; i l’impuls de la Xarxa Gastroturística de la Comunitat Valenciana i la seva marca L’Exquisit Mediterrani.

Categorías Formación