Formación
»
»
»
»
»
»
La Universitat de València crea un CSI valencià 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

La Universitat de València crea un CSI valencià 

L’ Institut Universitari de Recerca en Criminologia i Ciències Penals de la Universitat de València (ICCP), un dels més prestigiosos i el segon més antic d’Espanya. Ha volgut fer un pas més en la lluita contra el crim posant en marxa el “CrimLab”, un Laboratori de Criminalística i Criminologia.

Aquest laboratori iniciarà en les pròximes setmanes i que funcionarà com un departament especialitzat

Els treballs que es duguessin a terme pels especialistes de l’equip d’investigadors forenses són molt similars als de la sèrie televisiva de ficció “CSI Miami”. Anàlisi de l’escenari dels fets, informes de dactiloscòpia i necroidentificació, balística, tecnologies de la imatge, informàtica forense, informes pericials criminològics o perfils psiquiàtrics, recerca sobre deflagracions o sinistres, etc.

José Luis Gonzáles Cussac, catedràtic de dret penal de la UV i director del ICCP explica que la idea de crear un laboratori d’estudis criminalísticos associat a l’Institut neix de la necessitat de donar suport als professionals del dret i a les administracions, i als particulars.

A més de l’ús de les tecnologies més capdavanteres, el ‘CrimLab’ comptarà amb un equip humà compost per investigadors i psicòlegs adscrits a l’Institut, del departament de Dret Penal de la Facultat de Dret, i comissaris i inspectors del Cos Nacional del Policia associats al ICCP.

Categorías Formación