Formación
»
»
»
»
»
»
Més del 70% de graduats en la Universitat de València ja estan empleats 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

Més del 70% de graduats en la Universitat de València ja estan empleats 

El 71,1% dels estudiants titulats a la Universitat de València (UV) en la segona i tercera promoció de grau han trobat ocupació, la qual cosa suposa nou punts més que en 2016.

El Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, ha publicat el segon informe d’inserció laboral

Les persones entrevistades, una mostra de graduats de 55 titulacions, havien finalitzat els seus estudis entre 2014 i 2016, un i dos anys abans de la realització de l’enquesta. L’estudi també reflecteix que al voltant del 85% dels graduats per la UV estan actius en el mercat laboral, la major part en l’àrea d’Enginyeria, seguida de les Ciències de la Salut.

A més, el 59,1% compta amb un lloc de treball ajustat al seu nivell d’estudis i titulació, i un de cada quatre afirma tenir un contracte estable. L’àrea de Ciències Socials i Jurídiques presenta el percentatge més alt de dones graduades amb aquest tipus de contracte.

El 80% de les persones entrevistades tenia experiència laboral posterior a la finalització dels seus estudis, i el 73,1% estaven emprades als sis mesos de finalitzar-los o fins i tot havien trobat ocupació durant aquest període.

Categorías Formación