»
»
»
»
»
FRONTENNIS | Hui comença la Lliga autonòmica Argano

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

FRONTENNIS | Hui comença la Lliga autonòmica Argano

Este cap de setmana es posa en marxa les lligues provincials de frontennis a València, Castelló i Alacant, en totes les seues categories: des de la divisió d’honor fins a la tercera divisió. I, per suposat, també a la categoria regna, la Lliga autonòmica Argano que, en la temporada 2017-18, que hui es posa en marxa, comptara amb dotze equips després de la reestructuració de la lliga amb una nova parada invernal per a la disputa del torneigos Open absoluts de «frontennistour».

Cal parlar dels actuals campions, el Club de frontennis Portacoeli-Serra, que la temporada pasada van aconseguir el doblet amb la consecució de la lliga i també de la copa autonòmica i que, enguany, eixen junt al Club de frontennis Incusa de Silla com a els grans favorits per a abastar el titol autonòmic, amb dos grans planter que per qualitat i història, deuen de competir en esta edició.

La resta d’equips, molt competitius, amb alguns clàssics que continuen lluitant per fer una gran campanya amb la que millorar les seues classificacions d’anys anteriors, i altres, que acaben d’ascendir i que tractaran d’ferir una gran imatge. Així que la competició ja està ací. La lliga autonòmica Argano de frontennis de la que continuarem informant.