»
»
»
»
»
FRONTENIS | Comença el 2018 per al frontenis valencià

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

FRONTENIS | Comença el 2018 per al frontenis valencià

Aquest cap de setmana tornen les competicions oficials de la Federació de Frontenis i Pilota de la Comunitat Valenciana: Jocs Escolars, les diferents categories de les lligues encapçalades per la Lliga Autonómica Argano i la Lliga Femenina CAFF.

Però abans de repassar el que ens espera caldria comentar el que s’ha fet en este paró nadalenc, on la FFPCV ha estat present en Expojove, al recinte de Fira València, per a fer difusió del Frontenis, per apropar-lo als meus menuts i joves. Pel seu “stand” han passat una quantitat enorme de gent, a més de el President de la pròpia federació, Miguel Montalbán, amb altres membres de la junta directiva, tècnics esportius i figures reconegudes d’aquest esport. Tot amb la intenció, que ens traslladen els propis dirigents, de seguir fomentant l’esport sobre tot ampliant la base amb escoles, competicions, creació de tècnics titulats, etc.

Pel que fa a la competició pròpiament dita, cal destacar que la Categoria Reina, l’autonòmica, acabà l’any amb emoció, ja que els dos equips favorits per aconseguir el títol estan empatats al front de la classificació. Tant el present campió, el CF Portacoeli-Serra, com el CF Incusa-Silla tenen 25 partides guanyades de les 30 disputades, i no sols açò sino que el tercer classificat, el CF Cheste A, esta sols a un únic punt, és dir, 24 guanyades de les 30 jugades. Així que, com es poden imaginar, en aquest nou any ens espera probablement molta emoció, com no pot ser d’altra manera principalment als encreuaments directes entre aquests clubs.

A més a més, les més menudes i menuts també tornen a la feina, ja que este dissabte pel matí tindrà lloc la 6a jornada dels Jocs Escolars de la CV, on estaran presents jugadores i jugadors de les tres categories, benjamí, aleví, infantil i Cadet, en les dos seus en que es disputen, tant la província de Castelló i València, que es disputaran a les instal·lacions de Tu Tempo K7. Com les de la província d’Alacant que esdevindran al poliesportiu d’Elx, totes elles puntuables per a classificar-se a les finals autonòmiques.

També tenim jornada matinal aquest mateix dissabte al Club Frontenis Valencia, on lluitaran de valent les guerreres, o el que es el mateix, la lliga femenina CAFF, que va per la seua 7a jornada, i on tenim un sòlid líder que no ha cedit ni una sola set, i que conta les seues partides per victòries. Ens referim al “Club Valenciano de Natación”, actuals campiones autonòmiques femenines.

I per si tot açò fora poc, aquest diumenge 14 al poliesportiu municipal de Guadassuar, el seleccionador autonòmic de Frontenis en l’especialitat de bola preolímpica, Moisés Boils, ha convocat una preselecció de xiques i xics, d’on eixiran finalment, la selecció final que aniran convocats al Campionat d’Espanya de Preolímpica en categoria Infantil, Cadet i Juvenil. Així que, aquesta cita serà importantíssima per als joves, i deuran donar-ho tot per a convèncer al seleccionador de que estan capacitats per a lluitar per el títol nacional.

Com podeu veure, torna el Frontenis i ho fa d’allò més be, a lo gran, amb moltes cites i esdeveniments que caldrà seguir de ben a prop, i com no pot ser d’altra manera, des de Golsmedia vos mantindrem informats de tot allò que passa al món del Frontenis.

Categorías Frontenis