»
»
»
»
»
FRONTENIS | Cap de setmana de gran activitat

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

FRONTENIS | Cap de setmana de gran activitat

Cap de setmana replet de esdeveniments interesants per a poder gaudir de la raqueta i els 300 metres quadrats de la pista.

Este dissabte varem vore la novena jornada dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana, on els benjamins, alevins, infantils i els cadets continuaren amb la seua lluita per aconseguir victòries. També ha començat a fase 2 de la competició, on només les sis millors parelles de cada categoria estaran classificades.

Alhora es disputaven les partides corresponents a la novena jornada de la Lliga Femenina CAFF, tant en la 1ª com en la 2ª divisió, valedores per a accedir a les finals autonòmiques.

I també  hi havia una cita importantíssima: Finals Autonòmiques de Juvenils, que tingueren lloc al poliesportiu d’El Puig. Amb les eliminatòries durant el matí, i amb les grans finals de vesprada, obtenint la victòria definitiva en la final Femenina el CF Portacoeli, mitjançant el trio format per Leire Barona, Carmen Toro i Ainoa Vozmediano, imposant-se en la final al Club Valenciano de Natación. Mentre que la final masculina la jugaven el CF El Puig contra el CF Manises, aconseguint el títol l’equip local de Llorenç Frechina i Cristian Stanciu.

Pel que fa a la Lliga Autonòmica Argano, hi ha canvi de líder després d’esta jornada 14, per la victòria del CF Portacolei-Serra per 3 a 0, al CF Incusa-Silla. Ja avisarem en la prèvia que l’equip de Silla tenia seriosos problemes per a presentar les tres parelles amb garanties de poder fer front a l’actual campió, i finalment així ha sigut, fins al punt de no poder jugar el seu millor jugador Joan Domingo. El que no li lleva cap mèrit al club de Serra que presentà totes les seues estreles per a aconseguir el ple, i realitzar tres partides molt compensades, i amb una gran seriositat.

Molt destacables les 3 partides de l’enfrontament entre CF Alcàntera contra el CF Cheste, i les dos últimes partides entre CF At. Aldaia contra el CF Elche Pref.

I per acabar el cap de setmana, durant tot el diumenge al poliesportiu de Carlet, el Seleccionador de Frontenis de la CV de preolímpica, Moises Boils, ha continuat amb el procés de selecció de jugadors amb vista al proper campionat d’Espanya en les categories d’Infantil, Cadet i Juvenil. Així que han anat passant els millors en cada categoria per a intentar aconseguir un lloc en la llista definitiva del “míster” de Guadassuar.