»
»
»
»
»
FRONTENIS | Hi haurà representació valenciana als Campionats d’Espanya de Palència i La Laguna

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

FRONTENIS | Hi haurà representació valenciana als Campionats d’Espanya de Palència i La Laguna

Este cap de setmana torna a haver un Campionat d’Espanya. En aquesta ocasió en Palencia, Campionat d’Espanya Sub22 de Federacions Autonòmiques d’Olímpica i Pala.

Els xics jugaran en Palencia, mentre que les xiques estaran en La Laguna a 60 kilòmetres, serà un torneig complicat, ja que aquests jugadors/es ja estan al nivell de les millors lligues espanyoles, i la majoria competix en estes lligues cada cap de setmana.

Per tant, des de golsmedia.com estarem molt atents del desenvolupament del Campionat per a poder informar-los de tot el que ocurrix allí.

Tornes el Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana. Després de festes i els diferents compromisos de la selecció valenciana durant estes últimes setmanes, aquest cap de setmana torna la competició de les més menudes i menuts. La competició continua tal qual estava, es dir, al grup A els que estaven classificats com a millors clubs durant tot l’any, i al grup B la resta que competiran per arribar al més alt de la seua categoria.

I encara que la setmana passada, ja hi havia lliga, el campionat d’Espanya de juvenils, que afectava a la competició, la pluja que es va donar en molts llocs de la geografia de la Comunitat i la possibilitat d’aplaçament pel pont de la festivitat de Sant Vicent, entre tots açò les lligues deixaren molts partits per jugar. Per tant, esta setmana es repren la marxa habitual de les competicions casolanes.

Així que, de nou tenim una agenda completa en quant a Frontenis, amb molt focus oberts i que de ben segur que faran gaudir als seguidors del millor frontenis.

Categorías Frontenis