Frontenis
»
»
»
»
»
FRONTENIS | Comença el Campionat d’Espanya Preolímpic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

FRONTENIS | Comença el Campionat d’Espanya Preolímpic

El Campionat d’Espanya de Frontenis Preolímpic ja està ací, i s’inicia aquest cap de setmana amb les prèvies, les seus de les quals seran Madrid, Castelló (ja que el C.Frontenis Castelló és amfitrió en aquest campionat), Nàquera i Alcàntera de Xúquer -les tres últimes valencianes. En elles, els clubs de tota Espanya jugaran per saber en quina categoria ocuparan la seua plaça en la fase final, prevista per als pròxims 7, 8 i 9 de juny.

WhatsApp Image 2018-05-29 at 10.06.40

En ser el campionat més nombrós de tots els organitzats per la Federació Espanyola de Pilota en totes les seues modalitats i especialitats, el Campionat d’Espanya de Frontenis es dividirà en Divisió d’Honor primera i segona i cada parella entrarà en una o una altra categoria segons els resultats obtinguts en les prèvies.

Més d’un 75% dels participants, procedeixen de clubs de la Comunitat Valenciana

El que és evident és que es gaudirà del millor frontenis, amb clubs de tots els racons d’Espanya i amb una immensa majoria de les comunitats representades. Quant a candidats, Miguel Cebrián i Iván Martínez, actuals subcampions tornen a formar parella. A més, Víctor Molina també repetirà amb Robert Vida i Oliver i Iván González formaran de nou equip i són ferms candidats al triomf. No obstant açò, la parella vigent campiona no repetirà junta. Luis Lechuga formarà amb Joan Domingo per part del CF Incusa-Silla i aquesta serà una de les aposta més repetides pels afeccionats, encara que també caldrà tenir en compte a Álvaro Moreno, el superclase del frontennis, que formarà pel CVN.
33027119_1228302317304477_7512206346859577344_n
Tot està per veure, de moment aquests 2 i 3 de juny. Però s’ha de tenir en compte que tot es decidirà els pròxims 7, 8 i 9 en la Fase Final en els frontons del Frontenis Castelló. Des de Golsmedia Sports es farà un seguiment de l’esdeveniment més rellevant del frontenis a nivell nacional.
A més, en un any difícil en el qual per obligacions laborals no ha pogut estar present en la Lliga Argano, Álvaro Moreno ha revalidat el títol de campió d’Espanya de Pilota Goma amb el seu club, demostrant una vegada més que en aquesta especialitat no té rival.
WhatsApp Image 2018-05-29 at 10.06.16
A més, Lídia Simón i María Sanjuan han obtingut el subcampionat d’Espanya en la categoria femenina. Les villenenses, que ja van fer un gran paper en el campionat d’olímpica, ara han demostrat que amb treball dur s’obté recompenses.
Categorías Frontenis