Frontenis
»
»
»
»
»
FRONTENIS | El Campionat d’Espanya de Frontenis Preolímpic ja està en marxa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

FRONTENIS | El Campionat d’Espanya de Frontenis Preolímpic ja està en marxa

El frontenis ja està en ple Campionat d’Espanya. Una vegada finalitzades les prèvies serà la Federació Espanyola de Pilota la que, segons els resultats de cada participant, assigne a quina categoria va cada equip distribuïts en Divisió d’Honor (32 parelles), Primera Divisió (16 parelles) i Segona Divisió (16 parelles).

A partir del pròxim dijous dia 7 de juny començarà la Fase Final del Campionat d’Espanya Frontenis Preolímpic en la seu del club organitzador, el Club Frontenis Castelló, on es disputaran les dues categories més altes al complet i la Segona Divisió a partir de les semifinals al llarg de tres jornades, fins al dissabte dia 9 de juny, quan a la vesprada es juguen les tres finals d’aquestes categories.

Un total de 64 parelles (46 valencianes) participaran en el Campionat d’Espanya de Frontenis Preolímpic

Quant a les partides de Segona Divisió fins a semifinals, aquestes es disputaran en la sub-seu de Nàquera durant el divendres 8 de juny, ja que una vegada més aquest campionat segueix marcant rècords de participació i per motius lògics es realitza en diverses instal·lacions.

Un total de 64 parelles, de les quals 46 són de representants valencians participaran en un Campionat d’Espanya de Frontenis Preolímpic en el qual hi haurà també representació d’altres vuit comunitats autònomes. Representants de tot el panorama nacional acudiran a Nàquera i Castelló per a gaudir, un any més, del major esdeveniment del frontenis espanyol que de nou es disputarà en terres valencianes. A més, cal destacar que hi ha molts més jugadors inscrits amb reserves i que també formaran part d’aquest campionat, així com que el CF Cheste tornarà a ser el club espanyol amb més representació, amb un total de nou equips.

Així han sigut les prèvies

Quant a les prèvies, disputades aquest cap de setmana, a l’espera que la Federació Nacional tramite la informació, tots els favorits estaran en la màxima categoria (encara que en alguna sorpresa inclosa que no va anar a més). La Fase Final explicarà a més amb les quatre millors parelles classificades del campionat anterior, que seran caps de sèrie. Aquests són:

Álvaro Moreno i Fran García (subtituït per Rubén Hervás perque ha pasat per quiròfan)

Miguel Cebrián i Iván Martínez

Manu Martínez i Richar Herrera

Joan Domingo i Luis Lechuga

Amb els participants inscrits i amb el fam de victòria amb la qual arriben els jugadors de tot el país, s’espera una Fase Final espectacular, que no no hauria pogut ser possible sense la il·lusió dedicada pel club organitzador i pels col·laboradors i institucions que aposten per l’esdeveniment que albergarà al millor frontenis d’Espanya.

 

Categorías Frontenis