Frontenis
»
»
»
»
»
VÍDEO FRONTENIS | Castelló ha albergat el Campionat d’Espanya de Clubs Preolímpic 2018

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

VÍDEO FRONTENIS | Castelló ha albergat el Campionat d’Espanya de Clubs Preolímpic 2018

La ciutat de Castelló ha sigut l’escenari triat per a la disputa del Campionat d’Espanya de Clubs de Frontenis Preolímpic 2018, en el qual un total de 65 parelles han cercat ser les vencedores d’aquest campionat d’índole nacional, organitzat per la Federació Espanyola de Pilota al costat de la Federació de Frontenis i Pilota de la Comunitat Valenciana i el Club Frontenis Castelló, que ha facilitat les seues instal·lacions per a la disputa de cadascuna de les partides del quadre final.

Captura1

Els clubs participants van començar aquest Campionat d’Espanya la setmana passada amb les primeres partides prèvies que van enquadrar als equips en una de les tres categories disponibles segons els seus resultats: Segona Divisió, Primera Divisió i Divisió d’Honor i ha sigut aquest cap de setmana quan s’han disputat les rondes decisives i les finals per a cadascuna d’elles. A més, els frontons de Nàquera van ser triats com sub-seu per a la disputa dels partits de Segona Divisió fins a cambres per l’alt nombre de participació, que feia impossible que totes les partides pogueren disputar-se en La Plana.

deff

Segona Divisió

El Manises B es va portar el títol davant el Mareny de Barraquetes A en una final molt emocionant i igualada fins a l’últim i decisiu punt. La graderia va vibrar amb el joc de tots dos clubs i va veure com el Senent Ortega i Fernando Sendra s’avançaven aconseguint el primer set per al Mareny de Barraquetes A, però com posteriorment Alberto Martínez i Juan Vicente Martínez aconseguien igualar i forçar el tercer set. En la màniga defitiva, el Mareny de Barraquetes A no va començar bé i va arribar a estar amb un 9-3 desfavorable, però va reaccionar igualant (9-9) i portant la final fins al punt definitiu, que cauria del costat del Manises B per intent de bola oberta fallit.

Primera Divisió

El Sant Cristóbal A se feia amb l’or en Primera Divisió en derrotar amb solvència (2-0) a La Serra Benlloch en un partit en el qual malgrat l’experiència de Rafael Cogollos i Fernando Hernández, va tenir major pes el poder físic de Raúl Martínez i Roberto Vicente per a decidir el partit. La final va estar, a més, caracteritzada pels grans gestos de qualitat i finalment acabava sent per al conjunt madrileny.

Divisió d’Honor

El plat fort de la jornada arribava amb la final de Divisió d’Honor, la màxima de les categories d’aquest Campionat d’Espanya de Clubs de Frontenis Preolímpic 2018. Amb els finalistes esperats, es va gaudir del nivell i de la tècnica de quatre dels millors frontenistes del panorama nacional. El Incusa Silla A de Joan Domingo i Luis Lechuga, actual campió d’Espanya, vencia per 2-0 al Portacoeli-Serra de Miguel Ángel Cebrián i Iván Martínez -també subcampions en el campionat nacional del 2017.

Captura2

Castelló s’ha convertit en l’epicentre del frontenis espanyol amb la disputa d’aquest esdeveniment nacional. Partides amb molta qualitat, detalls tècnics, competitivitat i emoció en les pistes i en les graderies van ser els ingredients que van fer d’aquest Campionat d’Espanya de Clubs de Frontenis Preolímpic 2018 tot un èxit.

 

Categorías Frontenis