Frontenis
»
»
»
»
»
FRONTENNIS I PILOTA | Tres valencians disputaran el Mundial Absolut

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

FRONTENNIS I PILOTA | Tres valencians disputaran el Mundial Absolut

La 18ª edició del Campionat del Món Absolut de Pilota aterrarà a Barcelona del 14 al 20 d’octubre. Una cita en la qual es reuniran els millors pilotaris del planeta.

Tres valencians figuren en la llista del seleccionador nacional: Víctor Manuel Molina, Izaskun Hernando i Jorge Castro.

En la màxima competició internacional participaran 300 esportistes repartits en un total de 14 competicions diferents. S’organitzaran 160 partits en els emblemàtics frontons olímpics de la Vall d’Hebron.

Els integrants de la Comunitat Valenciana participaran en les modalitats de frontennis (tant masculí com a femení) i en la de taujana goma individual masculina.

Frontennis masculí

En aquesta disciplina competiran Víctor Manuel Molina Abellan (C.F. Torre Portacoeli) i Álvaro Moreno Santamarta (Club Valencià Natació). Aquest últim encara que no siga valencià pertany a la Federació de la Comunitat Valenciana.

Frontennis femení

L’única dona valenciana que jugarà en el Mundial Absolut de Pilota és Izaskun Hernando Micó, del C.A.M Villenense. I ho farà en la categoria de frontennis femení.

Taujana goma individual masculina

En la tercera modalitat tenim n primer lloc a Álvaro Moreno Santamarta, qui com s’ha esmentat amb anterioritat també estarà en frontenis masculí. En segon i últim lloc comptarem amb Jorge Castro Martínez, del Club Valencià Natació.

Categorías Frontenis