Frontenis
»
»
»
»
»
FRONTENNIS | Gran retorn de la Lliga Autonòmica Argano

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

FRONTENNIS | Gran retorn de la Lliga Autonòmica Argano

El cap de setmana passat van donar començament les competicions de Lliga de la Federació de Frontenis i Pilota de la Comunitat Valenciana en la seua majoria, principalment la seua categoria regna: la Lliga Autonòmica Argano.

I ho ha fet amb les noves incorporacions, els equips que ascendeixen i descendeixen, i com sempre amb la il·lusió de tots els equips per pensar que aquest serà el seu any.

Ple victòries del CF Portacoeli-Serra

Comencem amb l’actual campió de Lliga, qui ha començat la temporada de la mateixa forma que va acabar l’anterior: guanyant.

Partit molt disputat entre el Quart de Poblet i el CF Portacoeli-Serra, que es van portar els visitants per 0-3.

Ple victòries del CF Manises

A més d’aquest resultat, l’únic equip que també ha aconseguit ple de victòries en aquesta primera jornada ha estat el CF Manises. Un Manises que ha endossat a casa un 3-0 al At. Aldaia.

D’aquesta manera, el Portacoeli i el Manises comparteixen liderat després de la primera jornada de la Lliga Autonòmica Argano 18-19.

Ajornat el CF Guadassuar VS C. Valenciano de Natación

Era un dels partits més destacats del cap de setmana però va haver de ser ajornat ja que hi havia jugadors concentrats amb la selecció espanyola, preparant a consciència el Mundial de Pilota que se celebrarà a Barcelona del 14 al 20 d’octubre.

Álvaro Moreno i Jorge Castro són els jugadors que estaven concentrats i pels quals no va poder jugar-se el xoc.

Victoria per la mínima del CF Incusa Silla

I la trobada que a priori partia com el partit de la jornada es va saldar amb un CF Incusa Silla 2 – 1 CF Xest. Disputada en el frontó de la fàbrica d’adobats, va tenir dues partides al tercer set i la primera que àdhuc sent a dos sets va acabar amb un resultat molt renyit.

Es va poder veure un bon frontennis, amb resultats ajustats, i amb el debut de Francesc Sebastián com zaguero del Xest. I també amb Javier Torrejón ocupant la posició de zaguero, davant l’absència de Joan Domingo.

Més resultats

La resta dels resultats han estat Elx-Pref. Duyba 2 – 1 Carlet Decoval, el partit de la “morriña” amb els germans Pérez jugant contra el qual ha estat el seu equip fins a fa molt poc temps i amb un Carlet que debutava en la màxima categoria i que comença amb un bon punt fora de casa.

València Frontenis 1 – 2 CF Alcàntera de Xúquer, est ha estat el resultat del duel entre dos equips amb molta història en el nostre esport i que fa que cap es vagi amb les mans buides.

Uns aconseguint sumar a casa, cosa bàsica per no sofrir a final d’any i contra un equip a priori superior, i uns altres amb la sensació de portar-se un bon resultat fora de casa i amb un equip com sempre replet de joves que van donant la talla i complint amb la meta d’aconseguir formar-los.

Categorías Frontenis